Flytta till Karlshamn

 Blekingeeka Nasviken

Med skogsbygden i ryggen blickar Karlshamn ut över den blekingska skärgården och havets horisont. I 350 år har Karlshamn funnits här. Längst ner i den sydöstra delen av Sverige, i Blekinge, länet som kallas Sveriges trädgård för sin skönhets skull.

Karlshamn har utvecklats till ett modernt samhälle i snabb utveckling där näringsliv, kommunikationer, skolor, natur och fritidsliv bjuder in till en boendemiljö som få platser kan konkurrera med.

Med sitt strategiska läge vid Östersjön och närheten till det nya Europa ligger Karlshamn i händelsernas centrum och har en unik position med fantastiska utvecklingsmöjligheter. Här ser vi en framtid som Karlshamn kommer vara en del av. Vi hoppas att du vill dela den framtiden med oss.

Karlshamns kommun erbjuder inflyttarservice för att underlätta flytten hit för dig och din familj. Läs mer om det på underliggande sidor. Här finner du också information om boende och kommunikationer.

Är du nyfiken på att läsa mer om vad  Karlshamn har att erbjuda? Vi presenterar en stor del av vårt utbud under ”Karlshamn erbjuder”. Besök också gärna turistbyråns hemsida, liksom Blekinges besökshemsida. Du finner länkarna till höger.

  • Publicerat: 2015-07-07 av annette.sandberg@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?