Nätverksluncher 2018

Här finns information om planerade Nätverksluncher under första halvåret 2018. Detta är tillfällen att knyta värdefulla kontakter med kollegor i branschen eller genom nya intressanta möten. Nätverksluncherna riktar sig främst till dig som är företagare och dig som är yrkesverksam och intresserad av näringslivsfrågor. Vid varje tillfälle presenteras företag/verksamheter och du får aktuell information från näringslivet. Nätverksluncherna arrangeras en gång i månaden, med uppehåll under sommaren.

Boka in följande datum i din kalender 2018: 

4 september, 9 oktober, 13 november och 18 december

Nätverksluncherna genomförs av Karlshamns kommun/Näringslivsenheten i samarbete med Företagarna i Karlshamn och Svenskt Näringsliv. 

Platsen är First Hotel Carlshamn, kl 12 - 13. Välkommen att göra din anmälan senast kl 12.00 dagen innan aktuellt datum, helst direkt i den inbjudan vi mailar ut, eller maila till Näringsliv Direkt: naringsliv@karlshamn.se 

Vill du ta del av den information vi mailar ut, bl a inbj inför varje nätverkslunch? Skicka då ett mail till oss med dina kontaktuppgifter, så lägger vi till dig i vår sändlista.

  • Publicerat: 2018-10-31 av annica.hammar@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?