Fiske

Karlshamn - ett mekka för sportfiskare.

Karlshamn är känt för sina fina fiskevatten - både i havet, rinnande vatten och fina insjöar. Flaggskeppet är fisket i Mörrumsån, som lockar sportfiskare från när och fjärran. Det nya på frammarsch växande trollingfisket har givit Karlshamn och Pukaviksbukten rubriker i ansedda sportfisketidningar runt om i världen. Den 1 april varje år är det fiskepremiär i Kronolaxfiskets vatten i Mörrumsån. Då står kända och okända sportfiskare sida vid sida och önskar få storfisken på kroken.

Kronolaxfisket i Mörrum är också väl värt ett besök. Här visas en utställning om laxfisket från förr fram till idag och man kan se hur laxen utvecklas - från ägg till storfisk.


Båtuthyrning

Fiskekort – Insjöfiske

  • Information och fiskekort - Karlshamns Turistcenter, tel 0454-812 03

Fisketurer / Trolling

Camp Mayfly - Norrefors 

Pris per dygn inkl moms 13 200:- för 12 personer.
I priset ingår trivsamt hus med 12 sovplatser (tag med 3-delat lakanset), allrum med TV, kök med tillbehör, toaletter, dusch, fiske samt fyra fiskar!
Kontakt: 0706-96 07 17, campmayfly@telia.com

Dahlbomsgård & fiske

Bekvämt fiske med boende i ett stort hus alldeles invid å-sträckan med utsikt över forsen från altanen vid huset. Huset är inrett för 8 personer (4 dubbelrum med enkelsängar ) fullutrustat kök nybyggd sauna/bastu/duschar. Lämpligt för grupper, företag och kompisgäng. Ensamrätt till fiskesträckan i Mörrumsån (1 km).
Kontakt: 0708-68 58 27 
danstorp@telia.comwww.dahlbomsgardofiske.se 

Fiskefestivaler

Ladda ner fiskebroschyr