Tragisk olycka med dödlig utgång

2018-10-30 | Bo
En tragisk händelse har inträffat i en av kommunens gruppbostäder i området Fridhem där en man avlidit efter allvarliga brännskador.

Orsaken som föranledde den tragiska brandolyckan är fortfarande oklar. Händelsen inträffade under gårdagen och personalen som var i tjänst agerade föredömligt. Även brandlarm och brandcellsdörrar fungerat enligt rutin. Den svårt brandskadade mannen fördes till sjukhus med ambulans och idag kom det tragiska beskedet att mannen har avlidit på grund av skadorna.

Ledningen följer nu de krisplaner som finns för att på bästa sätt hjälpa till och stötta alla inblandade.

− Vi är väldigt tacksamma för den räddningsinsats som ambulans, brandkår och polis genomförde med stor omtanke om de inblandade. Vidare sattes rökätare in i lokalerna, så brukare och personal kunde återvända till gruppbostaden efter bara en timme. Karlshamnsbostäder som äger fastigheten var på plats under kvällen tillsammans med personal från ett saneringsföretag, säger förvaltningschef Thomas Svensson.

− Vi beklagar djupt denna tragiska olycka och våra tankar går speciellt till mannens nära och kära, säger Thomas Svensson och verksamhetschef Agnetha Lindblom.

  • Författare: Annette.sandberg@karlshamn.se
  • Etiketter:
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?