Stöd och omsorg

En äldre kvinnas händer.

Mottagnings- och serviceenheten

Om du inte redan har en kontakt på arbete och välfärd och är osäker på vem du bör vända dig till kan du börja med att kontakta oss på mottagnings- och serviceenheten. 

Välkommen att ringa, skicka e-post eller titta in! 

se kontaktuppgiftet till höger.


Öppettider: Vardagar mellan klockan 07:30 -16:30


 

Här kan du få stöd och rådgivning, hjälp med kontaktvägar och svar på olika frågor inom stöd och omsorg. Det kan gälla frågor om olika boendeformer, hur du söker stöd och hjälp, om någon anhörig som dricker, hur du får försörjningsstöd, om du är orolig för hur ett barn har det hemma etc. 

Karlshamns kommun erbjuder alla invånare olika former av stöd och omsorg utifrån hur livssituationen ser ut. Vi arbetar alltid för att du ska få det stöd som du behöver utifrån just dina förutsättningar och där ditt deltagande i den egna vården och omsorgen är viktigt.


Äldredagen 2017

Äldredagen 2017-09-07

Kommunala pensionärsrådet, Lions Club Karlshamn och Karlshamns kommun vill tacka alla, både utställare och besökare till Äldredagen 2017.

Ni har alla medverkat till att denna dag blev en mycket uppskattad mässa, där glada skratt, viktig information, ny inspiration och gemenskap är viktiga ingredienser. Detta gör Äldredagen till ett mycket välbesökt och uppskattat arrangemang.

Antal besökande uppskattades till 500 st.

 Många av våra besökare deltog i tipspromenaden under dagen och nu har vi dragit 30 vinnare där kunskap och tur har avgjort vilka som vunnit. Samtliga vinnare har kontaktats och namnen har publicerats på kommunens hemsida. Vinster avhämtas på Medborgakontoret under v 38.

Vi hoppas att vi även nästa år ses på Äldredagen.

 


Sörgården 2017

Äldrekollo i naturmiljö med fokus på dig


Träffpunkterna

Kontaktperson/familj m m

  • Publicerat: 2018-01-22 av gunilla.appelqvist@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?