Föreläsningar

Vårlyftet  med Christina Stielli - FULLT!!!
Måndagen den 23 april från kl. 18.00 på Karlshamns Stadsteater      
Arbetsglädje? - JA TACK!
Christina Stielli är en raket på föreläsarhimlen. Efter utnämningen till Årets Kvinnliga Talare två år i rad har fler och fler fått upp ögonen för henne och hennes motivationsskapande och underhållande föreläsningar.  
En lustfylld föreläsning om kommunikation, medarbetarskap och arbetsglädje. Mår inte medarbetarna bra, mår inte organisationen bra. Men vem är ansvarig för att det råder trivsel och arbetsglädje? Hur ska vi se till så att det blir kul på arbetsplatsen och varför är det så viktigt med glädje på jobbet?  
Christina pratar om eget ansvar i relationer till kollegor, kunder och uppdragsgivare och om att det är var och ens ansvar att arbeta för arbetsglädje.
Hon leder deltagarna med skratt och allvar när hon visar exempel på hur en arbetsplats kan skadas av gnäll och det faktum att livet kan vara en svår period men att det är mycket som ändå kan bli enklare när vi inser hur mycket vi kan påverka en helt vanlig grå vardag.
I samband med föreläsningen bjuder Personalklubben på en lättare förtäring från kl. 18.00.  Biljetterna kostar 100 kr (kontant betalning) och kan köpas på Turistbyrån från och med den 15 februari. Medlemskort måste uppvisas. Medlem kan köpa max 5 biljetter.
Varmt välkomna!
PS. Du som är hälsoinspiratör vet väl om att du har möjlighet att gå på föreläsningen gratis men du måste anmäla dig till Susanne Håkansson via tfn 0454-816 50 eller mail susanne.hakansson@karlshamn.se Ds

 

  • Publicerat: 2018-04-19 av susanne.hakansson@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?