Föreläsningar

Höstlyftet med Mia Törnblom onsdagen den 8 november
Plats: Stadsteatern, Karlshamn
Tid: 18.00

”Självledarskap”
Mia Törnblom arbetar som ledarutvecklare och är författare till ett tiotal böcker som sålt över 1 miljon exemplar i ämnet konsten att leda sig själv och andra. Mia och hennes kollegor på MT ledarskap har utbildat allt ifrån företagsledare, idrottsstjärnor, skådespelare, medieprofiler och tusentals andra människor i Skandinavien.
På ett glädjefyllt, trollbindande och lärorikt sätt inspirerar Mia Törnblom i sin föreläsning till ett bättre liv, både i yrkeslivet och privat. Med effektiva metoder för självledarskap samt mental träning guidar Mia oss genom mod, hänsyn, trygghet, motivation, reflektion, tålamod och ansvar. Du och dina kollegor eller vänner får nya insikter och metoder om hur ni kan påverka ert liv i den riktning ni själva önskar.
I samband med föreläsningen bjuder Personalklubben på en lättare förtäring (kl. 18.00).  Biljetterna kostar 100 kr (kontant betalning) och kan köpas på Turistbyrån från och med den 1 september. Medlemskort måste uppvisas.
Du som är hälsoinspiratör har möjligehet att gå på förläsningen gratis men måste höra av dig till Susanne på mail: susanne.hakansson@karlshamn.se eller på tfn: 0454-816 50.

Biljetterna släpps den 1 september.
Biljettpris: 100 kr (max 5 biljetter/medlem)
OBS! Kontant betalning
Biljetterna säljas på turistbyrån, tel 812 03.

  • Publicerat: 2017-09-04 av susanne.hakansson@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?