Personalklubbens aktiviteter

Aktiviteter Våren 2019
Anmälningar till samtliga pass kan endast göras här på personalklubbens hemsida. r ligger adresserna till de olika passen. När du har gjort en anmälan så får du en kvittens. Anmälan måste vara gjord senast den 5 januari 2019.
Lottning till samtliga pass kommer sedan att ske och senast den 11 januari 2019 får du besked om du har fått en plats. Därefter MÅSTE du bekräfta via mail/tfn till susanne.hakansson@karlshamn.se eller 0454-816 50 att du vill ha din plats. Görs inte detta senast den 16 januari så tillfaller platsen nästa person på listan.

Samtliga aktiviteter är GRATIS för personalklubbens medlemmar och man får gå på max två aktiviteter/medlem.
VIKTIGT
är att när man har fått en plats meddelar frånvaro till berörda ledare.

Måndagar
Vattengympa - medel på Väggabadet med start måndagen den 21 januari kl. 13.15 - 14.00. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Workinggympa
Sternöskolans gymnastiksal
med start måndagen den 21 januari kl.
16.45 - 17.45. En härlig och rolig gympa. Ordningen mellan rörelserna och uppläggningen av passet gör att workinggympan passar även dig som har ont i nacke och rygg. Ledare är Åsa Hansén.

Yinyoga
Fritidsgården i Asarum med start måndagen den 21 januari kl. 17.45 – 19.00.
Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler att slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden. Yinyoga passar alla människor och kroppar. Den är särskilt effektiv för stela och orörliga personer. Den har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. För att delta i yinyogan så behöver du ta med dig: yogamatta/liggunderlag, större filt, 3-4 stycken halvstora soffkuddar, ev. 1 kilkudde (detta för att din kropp ska landa skönt i de olika ställningarna) samt ha smidiga kläder och gärna en vattenflaska. Ledare för yogan är Barbro Olofsson.

Ryggympa med Friskis & Svettis
Österslättsskolans gymnastiksal med start måndagen den 14 januari kl. 19.00 - 20.00.

Säker träning för rygg och nacke! Skonsam träning för dig som behöver ta extra hänsyn till ryggen.  

Intervall/Flex med Friskis & Svettis
Österslättsskolans gymnastiksal med start måndagen den 7 januari kl. 20.00 - 21.00.
Under första hälften av passet utmanar du din kondition och styrka i ett tufft intervallupplägg. Under andra hälften tränar du din rörlighet

Tisdagar
Yoga/fortsättning
En ny omgång av fortsättningsyoga drar i gång tisdagen den 22 januari kl. 17.00 - 18.30 i Bellevueparken, Play House. Ledare är Eira Hirsch.

Vattengympa i Korpens regi på Väggabadet
med start tisdagen den 22 januari kl. 17.00 - 18.00.
Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Ledare är Eva Karlsson. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Vattengympa
Lindemohemmets varmvattenbassäng med start tisdagen den 22 januari kl. 18.30 - 19.30
Nyanmälningar har förtur. Vattengympa är en skonsam motion, som passar alla målgrupper. Ledare är Madeleine Olofsson.

Innebandy
Vi är ett gäng tjejer som spelar innebandy på torsdagar i Stenbackaskolans Idrottshall kl. 20.00 - 21.30. För mer information kontakta johanna.malmros@utb.karlshamn.se

Onsdagar
Bodybalance
på Wellness (Rådhusgatan 4) med start OBS Datumet den 20 februari kl. 16.10 - 17.10
 
Bodybalance som är en mix av yoga, tai chi och pilates gör kroppen smidig, stark och lugn. Med fokus på andning och koncentration stretchar du kroppen samtidigt som du tränar styrka i olika yoga- och pilatespositioner och detta till härlig musik. Ledare är Jenny Andersson.

Vattengympa – medel på Väggabadet med start onsdagen den 23 januari kl. 13.00 - 13.45. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Medelgympa med Boa
Österslättsskolans gymnastiksal, med start onsdagen den 23 januari kl. 16.45 - 17.45. Till medryckande musik tränas pulsen med enkla steg. Man får också träna rörlighet i alla kroppens leder för att undvika stelhet. Ledare är Bodil ”Boa” Sandgren.

Basgympa med Friskis & Svettis
Österslättsskolans gymnastiksal, med start onsdagen den 9 januari kl. 18.00 - 19.00. Rejält utan hopp! Träningen är lagom tuff och enkel för att passa de flesta.

Cirkelfysfunktionell sportig träning i stationer med Friskis & Svettis.
OBS! Under veckorna 2-11 så kommer cirkelfyspasset att vara varannan vecka på onsdagar och varannan vecka på torsdagar. För att se aktuellt schema se här: https://www.friskissvettis.se/Karlshamn/Schema I Österslättsskolans gymnastiksal, med start onsdagen den 9 januari kl.19.00 – 20.00. Med Cirkelfyspasset vill vi skapa förutsättningar för att kroppen ska kunna utföra det den är byggd för. Att kunna sträcka, böja, rotera i rörelser där stora delar av kroppen jobbar tillsammans.

Zumba
I Sternöskolans gympasal, med start onsdagen den 23 januari kl. 19.00 - 20.00. Ett danspass med härliga latinorytmer! Alla kan vara med! Ledare är Patricia.

Vattengympa - intensiv på Väggabadet med start onsdagen den 23 januari kl. 19.00 - 20.00. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.


Torsdagar
Lunchpass med Tabata på Motiva/Wellness
med start torsdagen den 24 januari kl. 12.10 - 12.55
. Hög Intensiv Intervall Träning. Till detta pass anmäler du dig från gång till gång dvs när det passar dig. Anmälan görs till Susanne Håkansson via mail: susanne.hakansson@karlshamn.se eller tfn 0454-816 50.


Linedance
Bellevueparken, Play House, med start torsdagen den 24 januari kl. 17.30 - 18.30.
Tycker du om att dansa? I linedance dansar du singel men du får stöd av gruppen. Här är nybörjare men även den som dansat tidigare välkommen. Ledare är Åsa Hansén.

Core med Friskis & Svettis
OBS:Under veckorna 2-11 så kommer corepasset att vara varannan vecka på onsdagar och varannan vecka på torsdagar. För att se aktuellt schema se här: https://www.friskissvettis.se/Karlshamn/Schema
I Österslättsskolans gymnastiksal, med start torsdagen den 10 januari kl. 19.00 – 20.00.
Corefunktionell träning med fokus på bålstabilitet.
Träna och utmana dig själv i styrka, stabilitet, balans och rörlighet.

Fredagar 
Lunchyoga på Pure Yoga, Ronnebygatan 25, Karlshamn, med start den 25 januari kl. 12.15- 13.05.
Lunchyoga är en enkel Vinyasa Flow klass, som passar alla nivåer, inklusive nybörjare. Har du aldrig yogat tidigare är detta en bra klass att börja med. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats mot uppvisande av Personalklubbens medlemskort. 

Innebandy
Vi är ett gäng som samlas och spelar innebandy på fredagar kl. 15.00 i Österslättsskolans gymnastiksal. För mer information kontakta Svenja via mail: svenja.andersen@karlshamn.se

Rullande pass med Friskis & Svettis
I Österslättsskolans gymnastiksal, med start fredagen den 11 januari kl. 17.00 - 18.00
. På fredagar kommer det att vara ett rullande pass med bl.a. medelgympapass.

Lördagar
Vattengympa – intensiv på Väggabadet med start lördagen den 26 januari kl. 08.30 – 09.30. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Soma med Gymmix
I Prästslättens gymnastiksal med start lördagen den 26 januari kl. 09.00-10.00. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

Hatha yoga med Gymmix
I Prästslättens gymnastiksal med start lördagen den 26 januari kl. 10.00-11.00. En av yogaformernas grundstenar. Hatha yoga arbetar med att bygga upp energi och styrka genom ”asanas” (yogaställningar) som innebär mycket stretch för kroppen men utförs relativt lugnt.

Alternerande pass med Gymmix
I Östersättsskolans gymnastiksal med start lördagen den 26 januari kl. 10.00-11.00. Här erbjuds olika pass varje vecka. På vår Facebook ”Gymmix Karlshamn” informerar vi veckovis om vilket pass vi erbjuder.

Söndagar
Alternerande pass med Gymmix
I Österslättsskolans gymnastiksal med start söndagen den 27 januari kl. 16.00-17.00. Här erbjuds olika pass varje vecka. På vår Facebook ”Gymmix Karlshamn” informerar vi veckovis om vilket pass vi erbjuder.

Afrodance med Gymmix
I Österslättsskolans gymnastiksal med start söndagen den 27 januari kl. 17.00-18.00. Detta är en effektiv träningsform där vi tränar kondition och rörlighet. Vi skakar på rumpan, stampar i marken och slänger med höfterna så att svetten lackar, sist men inte minst viktigt är att vi har roligt!

Loppmarknad
Ännu en loppmarknad är planerad att äga rum lördagen den 16 februari 2019 kl. 10.00. Platsen är som tidigare år Bellevueparken. Har du gamla leksaker, prydnadssaker, kläder, cyklar etc. som du vill bli av med så har du chansen nu! Bordsbiljetten köper du på Turistbyrån från och med den 17 december 2018.
Priset är 50 kronor/bord och det är kontant betalning som gäller och medlemskort måste uppvisas.

Hälsopaus
Hälsopaus kan du nu ta med hjälp av friskvårdstjänsten "Morgongymnastik". Gå in på www.morgongymnastik.se och prova. Där finns flera olika program.

Lagidrott
Är du/ni intresserade av att dra igång någon form av lagidrott? I så fall kan eventuellt personalklubben sponsra er med lämplig lokal. Om du/ni är intresserade så hör av er till Susanne Håkansson tfn 816 50.

Träning i grupp – ett erbjudande från Orienteringsklubben Stigmännen
Varför träna, springa – jogga alldeles ensam? Ett glatt gäng på ca 40-60 löpsugna i alla åldrar träffas varje tisdag kl 18.00 (oavsett väder). Samling sker i Väggahallens korridor utanför bastu och omklädningsrummen. Upplägget och aktiviteten är mycket populär. Träningen leds av Jakob Bengtsson, Gabriel Bengtsson eller Åke Larsson från Stigmännen och är individanpassad. Ingen blir ifrånsprungen. Träningen bygger på korta/långa intervallpass med vila och återhämtning. Under träningstimmen uppsöker vi vackra miljöer vid kusten, i skogen och under den mörka årstiden i upplyst stadsmiljö. Det finns plats för fler. Du är välkommen!

 

  • Publicerat: 2019-01-09 av susanne.hakansson@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?