Personalklubbens aktiviteter

Aktiviteter våren 2017
Anmälningar till personalklubbens pass kan endast göras här på denna hemsida.
Här ligger adresserna till de olika passen. När du har gjort en anmälan så får du en kvittens. Kvittensen är inte detsamma som om att du har fått en plats utan bara ett bevis på att du har anmält dig. Anmälan måste vara gjord senast den 5 januari 2017.
Lottning till samtliga pass kommer sedan att ske och senast den 12 januari 2017 får du besked om du har fått en plats. Därefter MÅSTE du bekräfta via mail/tfn till susanne.hakansson@karlshamn.se eller 0454-816 50 att du vill ha din plats. Görs inte detta senast den 17 januari så tillfaller platsen nästa person på listan.
Samtliga aktiviteter är GRATIS för personalklubbens medlemmar och man får gå på max två aktiviteter/medlem.
VIKTIGT är att när man har fått en plats meddelar frånvaro till berörda ledare.

Måndagar
Vattengympa på Väggabadet
med start måndagen den 23 januari kl. 13.15 - 14.00. Vattengympa är en skonsam motion, som passar alla målgrupper. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.  

Workinggympa
Sternöskolans gymnastiksal, OBS PLATSEN!
med start måndagen den 23 januari kl.
16.45 - 17.45. En annorlunda, härlig och rolig gympa som ser till helheten hos människan. Valet av rörelser, den inbördes ordningen mellan rörelserna och uppläggningen av passet gör att workinggympan passar även dig som har ont i nacke och rygg. Du lär dig att hantera din kropp i rörelse och att hitta ett energisnålt avspänt rörelsemönster. Ledare är Åsa Hansén. 

Ryggympa med Friskis & Svettis
Österslättsskolans gymnastiksal med start måndagen den 23 januari kl. 19.00 - 20.00.

Säker träning för rygg och nacke! Skonsam träning för dig som behöver ta extra hänsyn till ryggen. Här bygger du upp styrka, stabilitet och rörlighet med säkra övningar utan hopp. Ryggympan är framtagen av sjukgymnaster och leds av specialutbildade ledare.

Intervall/Flex med Friskis & Svettis
Österslättsskolans gymnastiksal med start måndagen den 23 januari kl. 20.00 - 21.00.
Under första hälften av passet utmanar du din kondition och styrka i ett tufft intervallupplägg. Under andra hälften tränar du din rörlighet. Intervalldelen har högintensiv karaktär och växlar hela tiden mellan övningar för styrka och kondition. I flexdelen tränar du din funktionella rörlighet i ett dynamiskt och fokuserat flow. De muskler du tröttat ut i intervallavsnittet sträcks ut och blir rörliga, smidiga och avslappnade. Intervall/Flex är ett träningspass du lämnar med ett nöjt leende, om du gillar att ta i och är rustad för intensiv träning.

Tisdagar
Yoga/fortsättning - förmiddagspass – Nyhet!
Drar i gång tisdagen den 24 januari kl. 10.00 - 11.30 i Östralycke Samlingssal. Förutsättningen för detta pass är att det blir mer än 25 anmälda. Ledare är Eira Hirsch.

Yoga/fortsättning
En ny omgång av fortsättningsyoga drar i gång tisdagen den 24 januari kl. 17.00 - 18.30 i Östralycke Samlingssal. Ledare är Eira Hirsch.

Vattengympa
Lindemohemmets varmvattenbassäng
med start tisdagen den 24 januari kl. 18.30 - 19.30
Nyanmälningar har förtur. Vattengympa är en skonsam motion, som passar alla målgrupper. När man tränar i vatten, så utsätter man inte kroppen i samma utsträckning för stötar, som man gör uppe på land. Ledare är Susanne Håkansson.

Innebandy
Vi är ett gäng tjejer som spelar innebandy på tisdagar i Väggahallens B-hall kl. 20.00 - 21.30. För mer information kontakta Anna Atmander anna.atmander@utb.karlshamn.se

Onsdagar
Vattengympa på Väggabadet
med start onsdagen den 25 januari kl. 13.00 - 13.45. Vattengympa är en skonsam motion, som passar alla målgrupper. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Medelgympa med Boa
Österslättsskolans gymnastiksal, med start onsdagen den 25 januari kl. 16.45 - 17.45. Till medryckande musik tränas pulsen med enkla steg. Man får också träna rörlighet i alla kroppens leder för att undvika stelhet. Övningar som tränar de allra största muskelgrupperna genomförs i ett behagligt tempo. Passet kan genomföras utan hopp. Enklare koordinations-moment förekommer. Ledare är Bodil ”Boa” Sandgren.

Basgympa med Friskis & Svettis
Österslättsskolans gymnastiksal, med start onsdagen den 25 januari kl. 18.00 - 19.00. Rejält utan hopp! Passar dig som vill ha en skonsam gympa som bygger upp styrka, kondition och rörlighet från grunden. Träningen är lagom tuff och enkel för att passa de flesta.

Cirkelfysfunktionell sportig träning i stationer med Friskis & Svettis
Österslättsskolans gymnastiksal, med start onsdagen den 25 januari  kl.19.00 – 20.00. Cirkelfys är ett instruktivt, funktionellt pass där mycket handlar om rörelsekvalitet med närvaro. Med Cirkelfyspasset vill vi skapa förutsättningar för att kroppen ska kunna utföra det den är byggd för. Att kunna sträcka, böja, rotera i rörelser där stora delar av kroppen jobbar tillsammans. I fokus står tekning, hållning och att bana in rörelserna rätt. Därefter tar vi i och belastar i övningarna.

Vattengympa på Väggabadet
med start onsdagen den 25 januari kl. 19.00 - 20.00. Vattengympa är en skonsam motion, som passar alla målgrupper. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Torsdagar
Linedance
Bellevueparken, Play House, med start torsdagen den 26 januari kl. 17.00 - 18.00.
Tycker du om att dansa? Vi dansar till olika typer av musik. I linedance dansar du singel men du får stöd av gruppen. Här är nybörjare men även den som dansat tidigare välkommen. Ledare är Åsa Hansén.

Core
I Österslättsskolans gymnastiksal, med start torsdagen den 26 januari kl.19.00 – 20.00.
Corefunktionell träning med fokus på bålstabilitet. Träna och utmana dig själv i styrka, stabilitet, balans och rörlighet. Coreträningen bygger både på enkla och mer fokuserade övningar och på större, sammansatta övningar för hållning, stabilisering och balans. Du tränar utan redskap, det vill säga med kroppen som belastning och utgår från olika utgångsställningar både på golvet och i stående. Passet vänder sig till dig som är igång med träning och vill komplettera med mer specifika övningar för rygg, mage, bålstyrka och stabilitet.

Vattenfys Station på Väggabadet – NYHET!
med start torsdagen den 26 januari kl. 20.00 - 21.00 Vattenfys Station är ett cirkelintervallpass med både konditions- och styrkebetonade stationer, med och utan redskap. På grunt och djupt vatten. Passet är 60 minuter långt och vi arbetar i intervaller. Våga utmana dig själv.
Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan utan anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till cirkelvattengympapasset alltså inte till motionssim/bad efter genomför gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Fredagar
Lunchyoga på Pure Yoga Studio
OBS!! Fredagen den 10 mars är yogan inställd!

Ronnebygatan 25, Karlshamn och med start fredagen den 10 februari kl. 12.15-13.05.
Varmt välkommen att delta på en enkel form av yoga som kallas ”Vinyasa Flow”. Denna form av yoga passar såväl nybörjare som de som har gått på yoga tidigare. Man går igenom hela kroppen utan att man blir svettig och behöver därför inte duscha efter. Passet avslutas men en enkel meditation. Anmälan görs direkt på plats och personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Innebandy
Vi är ett gäng som samlas och spelar innebandy på fredagar kl. 15.00 i Österslättsskolans gymnastiksal. För mer information kontakta Svenja via mail: svenja.andersen@karlshamn.se

Rullande pass med Friskis & Svettis
Österslättsskolans gymnastiksal, med start fredagen den 27 januari kl. 17.00 - 18.00
. På fredagar kommer det att vara ett rullande pass med bl.a. medelgympapass och Replay 78-98. Det kommer även att bli ett och annat gästpass.

Lördagar
Vattengympa på Väggabadet
med start lördagen den 28 januari kl. 09.00 - 10.00. Vattengympa är en skonsam motion, som passar alla målgrupper. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Ayama Yoga Studio OBS!!! PÅ GRUND AV SJUKDOM SÅ STÄLLS DENNA AKTIVITET IN TILLSVIDARE!!!
Är du intresserad att gå på yoga, mindfullness eller kanske zumba då kan detta vara något för dig. Du kan komma till Ayama Yoga Studio på Dyksväg 4 i Asarum när du tycker att det finns ett pass som passar dig. För att se hela utbudet av schema gå in på http://www.ayamayoga.se/index.php
Anmälan görs direkt på plats och medlemskort måste uppvisas. Första passet för vårterminen drar igång vecka 4. Ledare är Patricia Gloria och Malin Gustafsson m.fl.

Övrigt
Föreläsning – Vårlyftet
Mer information framöver.

Loppmarknad
Ännu en loppmarknad är planerad att äga rum lördagen den 18 februari 2017 kl. 10.00. Platsen är som tidigare år Bellevueparken. Har du gamla leksaker, prydnadssaker, kläder, cyklar etc. som du vill bli av med så har du chansen nu! Bordsbiljetten köper du på Turistbyrån från och med den 19 december 2016.
Priset är 50 kronor/bord och det är kontant betalning som gäller och medlemskort måste uppvisas.
Du som inte vill sälja något är självklart välkommen att komma & köpa - ta gärna med dig släkt/vänner (finns inga begränsningar vad gäller antal besökare). För mera info gå in på personalklubbens hemsida.

Hälsopaus
Hälsopaus kan du nu ta med hjälp av friskvårdstjänsten "Morgongymnastik". Gå in på www.morgongymnastik.se och prova. Där finns flera olika program.

Lagidrott
Är du/ni intresserade av att dra igång någon form av lagidrott? I så fall kan eventuellt personalklubben sponsra er med lämplig lokal. Om du/ni är intresserade så hör av er till Susanne Håkansson tfn 816 50.

Träning i grupp – ett erbjudande från Orienteringsklubben Stigmännen
Varför träna, springa – jogga alldeles ensam? Ett glatt gäng på ca 40-60 löpsugna i alla åldrar träffas varje tisdag kl 18.00 (oavsett väder). Samling sker i Väggahallens korridor utanför bastu och omklädningsrummen. Upplägget och aktiviteten är mycket populär. Träningen leds av Jakob Bengtsson, Gabriel Bengtsson eller Åke Larsson från Stigmännen och är individanpassad. Ingen blir ifrånsprungen. Träningen bygger på korta/långa intervallpass med vila och återhämtning. Under träningstimmen uppsöker vi vackra miljöer vid kusten, i skogen och under den mörka årstiden i upplyst stadsmiljö. Det finns plats för fler. Du är välkommen!

 

  • Publicerat: 2017-03-09 av susanne.hakansson@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?