Personalklubbens aktiviteter

LÄR DIG SJÄLVFÖRSVAR!
Karlshamns kommun och Karlshamns Fightcenter bjuder in alla kvinnor, tjejer, flickor i kommunen till en eftermiddag i självförsvarets tecken. HELT GRATIS!
Lördagen den 10 februari mellan kl. 12.00-15.00 kommer instruktörer från Karlshamns Fightcenter att visa och guida dig genom självförsvarets grunder. Proffskampsportare Pannie kommer och berättar om sin bakgrund samt visar olika tekniker.
Kom ombytt i bekväma träningskläder och gympaskor. Kursen är bara för tjejer och med en nedre åldersgräns på 12 år. Passa på att prova på och lära dig något nytt, och ta med alla tjejer du känner!
Anmäl dig till: emanuel.par@gmail.com eller via Facebook på evenemangssidan ”Tjejer kan. Igen 2018!”. Anmälan är bindande!
Boka in den 10 februari klockan 12-15 (inkl. paus med frukt/dryck). Kom i god tid!
Vi ses i Bellevueparken, Dans Inn, i Karlshamn.
Välkommen!

Loppmarknad
Ännu en loppmarknad är planerad att äga rum lördagen den 17 februari 2018 kl. 10.00. Platsen är som tidigare år Bellevueparken. Har du gamla leksaker, prydnadssaker, kläder, cyklar etc. som du vill bli av med så har du chansen nu! Bordsbiljetten köper du på Turistbyrån från och med den 19 december 2017.
Priset är 50 kronor/bord och det är kontant betalning som gäller och medlemskort måste uppvisas. 

Aktiviteter våren 2018
Anmälningar till samtliga pass kan endast göras via personalklubbens hemsida. Där ligger adresserna till de olika passen. När du har gjort en anmälan så får du en kvittens. Anmälan måste vara gjord senast den 5 januari 2018. Lottning till samtliga pass kommer sedan att ske och senast den 12 januari 2018 får du besked om du har fått en plats. Därefter MÅSTE du bekräfta via mail/tfn till susanne.hakansson@karlshamn.se eller 0454-816 50 att du vill ha din plats. Görs inte detta senast den 17 januari så tillfaller platsen nästa person på listan.
Samtliga aktiviteter är GRATIS för personalklubbens medlemmar och man får gå på max två aktiviteter/medlem.
VIKTIGT är att när man har fått en plats meddelar frånvaro till berörda ledare.

Måndagar
Vattengympa - medel på Väggabadet
med start måndagen den 22 januari kl. 13.15 - 14.00. Vattengympa är en skonsam motion, som passar alla målgrupper. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Bodypump på Motiva/Wellness
med start måndagen den 22 januari kl. 16.45- 17.30.
Ett enkelt sätt att komma igång. Effektiviteten gör att du snabbt märker resultat.

Workinggympa
Sternöskolans gymnastiksal, med start måndagen den 22 januari kl. 16.45 - 17.45.
En annorlunda, härlig och rolig gympa som ser till helheten hos människan. Ordningen mellan rörelserna och uppläggningen av passet gör att workinggympan passar även dig som har ont i nacke och rygg. Ledare är Åsa Hansén. 

Ryggympa med Friskis & Svettis
Österslättsskolans gymnastiksal, med start måndagen den 8 januari kl. 19.00 - 20.00.
Säker träning för rygg och nacke! Skonsam träning för dig som behöver ta extra hänsyn till ryggen.

Intervall/Flex med Friskis & Svettis
Österslättsskolans gymnastiksal med start måndagen den 8 januari kl. 20.00 - 21.00. Under första hälften av passet utmanar du din kondition och styrka i ett tufft intervallupplägg. Under andra hälften tränar du din rörlighet

Tisdagar
Yoga/fortsättning
En ny omgång av fortsättningsyoga drar i gång tisdagen den 23 januari kl. 17.00 - 18.30 i Bellevueparken, Play House. Ledare är Eira Hirsch.

Vattengympa i Korpens regi på Väggabadet
med start tisdagen den 23 januari kl. 17.00-18.00.
Vattengympa är en motionsform där hela kroppen får arbeta. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Ledare är Eva Karlsson. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Step med Friskis & Svettis
Österslättsskolans gymnastiksal med start tisdagen den 16 januari kl. 17.00 - 18.00.

Rejäl och skonsam jympa på medelnivå med stepbräda. Stepbrädan gör det möjligt att själv styra intensiteten genom att höja höden på brädan. Både konditions- och styrketräning med rörlighet på slutet.  

Vattengympa i Lindemohemmets varmvattenbassäng
med start tisdagen den 23 januari kl. 18.30 - 19.30. Nyanmälningar har förtur. Vattengympa är en skonsam motion, som passar alla målgrupper. Ledare är Madeleine Olofsson.

Innebandy
Vi är ett gäng tjejer som spelar innebandy på tisdagar i Stenbackaskolans Idrottshall kl. 20.00 - 21.30. För mer information kontakta Anna Atmander anna.atmander@utb.karlshamn.se

Onsdagar
Lunchpass med Indoor Walking på Motiva/Wellness med start onsdagen den 24 januari kl. 12.10-12.40. Träningsformen för alla. Denna högeffektiva träningsmetod ger högre förbränning och syreupptagning och kan dessutom utföras på hälften av tiden jämfört med andra träningsformer. Till detta pass anmäler du dig från gång till gång dvs när det passar dig. Anmälan görs veckovis till Susanne Håkansson via mail: susanne.hakansson@karlshamn.se eller tfn 0454-816 50.

Vattengympa – medel på Väggabadet
med start onsdagen den 24 januari kl. 13.00 - 13.45. Vattengympa är en skonsam motion, som passar alla målgrupper. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Medelgympa med Boa
Österslättsskolans gymnastiksal, med start onsdagen den 24 januari kl. 16.45 - 17.45. Till medryckande musik tränas pulsen med enkla steg. Man får också träna rörlighet i alla kroppens leder för att undvika stelhet. Ledare är Bodil ”Boa” Sandgren.

Basgympa med Friskis & Svettis
Österslättsskolans gymnastiksal, med start onsdagen den 10 januari kl. 18.00 - 19.00. Rejält utan hopp! Passar dig som vill ha en skonsam gympa som bygger upp styrka, kondition och rörlighet från grunden. Träningen är lagom tuff och enkel för att passa de flesta.

Cirkelfysfunktionell sportig träning i stationer med Friskis & Svettis.
I Österslättsskolans gymnastiksal, med start onsdagen den 10 januari  kl. 19.00 – 20.00. Med Cirkelfyspasset vill vi skapa förutsättningar för att kroppen ska kunna utföra det den är byggd för. Att kunna sträcka, böja, rotera i rörelser där stora delar av kroppen jobbar tillsammans.

Vattengympa - intensiv på Väggabadet
med start onsdagen den 24 januari kl. 19.00 - 20.00. Vattengympa är en skonsam motion, som passar alla målgrupper. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Torsdagar
Lunchpass med Tabata på Motiva/Wellness med start torsdagen den 25 januari kl. 12.10-12.50. Hög Intensiv Intervall Träning. Efter kortare uppvärmning av muskler & leder kör vi en stationsbaserad, individuell cirkelträning där vi använder vikter för vissa muskelgrupper men jobbar även mycket med egen kroppsvikt som belastning. Till detta pass anmäler du dig från gång till gång dvs när det passar dig. Anmälan görs till Susanne Håkansson via mail: susanne.hakansson@karlshamn.se eller tfn 0454-816 50.

Linedance
Bellevueparken, Play House, med start torsdagen den 25 januari kl. 17.30-18.30.
Tycker du om att dansa? I linedance dansar du singel men du får stöd av gruppen. Här är nybörjare men även den som dansat tidigare välkommen. Ledare är Åsa Hansén.

Zumba
I Sternöskolans gympasal, med start torsdagen den 25 januari kl. 18.00 - 19.00. Ett danspass med härliga latinorytmer! Chacha, merenge, cumbia är några danser som vi inspireras av. Alla kan vara med! Ledare är Patricia.

Core med Friskis & Svettis
I Österslättsskolans gymnastiksal, med start torsdagen den 11 januari kl. 19.00 – 20.00. Corefunktionell träning med fokus på bålstabilitet. Träna och utmana dig själv i styrka, stabilitet, balans och rörlighet. Passet vänder sig till dig som är igång med träning och vill komplettera med mer specifika övningar för rygg, mage, bålstyrka och stabilitet.

Vattenfys - Station på Väggabadet
med start torsdagen den 25 januari kl. 19.30 - 20.30. Vattenfys Station är ett cirkelintervallpass med både konditions- och styrkebetonade stationer, med och utan redskap. På grunt och djupt vatten. Vi arbetar i intervaller. Våga utmana dig själv. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan utan anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till cirkelvattengympapasset alltså inte till motionssim/bad efter genomför gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

Fredagar
Lunchyoga på Pure Yoga, Ronnebygatan 25, Karlshamn, med start den 26 januari kl. 12.15- 13.05. Lunchyoga är en enkel Vinyasa Flow klass, som passar alla nivåer, inklusive nybörjare. Har du aldrig yogat tidigare är detta en bra klass att börja med. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats mot uppvisande av Personalklubbens medlemskort. Ledare Ulrica Wihlborg.

Innebandy
Vi är ett gäng som samlas och spelar innebandy på fredagar kl. 15.00 i Österslättsskolans gymnastiksal. För mer information kontakta Svenja via mail: svenja.andersen@karlshamn.se

Rullande pass med Friskis & Svettis
I Österslättsskolans gymnastiksal, med start fredagen den 12 januari kl. 17.00 - 18.00. På fredagar kommer det att vara ett rullande pass med bl.a. medelgympapass.

Lördagar
Vattengympa – intensiv på Väggabadet
med start lördagen den 27 januari kl. 08.30 – 09.30 Vattengympa är en skonsam motion, som passar alla målgrupper. Till detta pass kan du komma när du kan och hinner. Det krävs ingen föranmälan. Anmälan sker på plats i receptionen. Du har endast tillgång till vattengympapasset alltså inte till motionsimning/bad efter genomfört gympapass. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.

En vecka med gratis yoga!
Är du medlem i Karlshamns Kommuns Personalklubb? Då erbjuder vi dig gratis yoga i en vecka under höstterminen 2017*. Välj en vecka som passar dig, och kom och prova vårt breda utbud av yogaklasser.
Kontakta oss på 0725-75 65 75 (sms funkar bäst) så bokar vi plats till dig i de klasser du vill gå på,** och hjälper dig att komma igång! Personalklubbens medlemskort måste uppvisas när du kommer på passen.
Schema och mer information finns på vår webbsida www.pure-yoga.se
Välkomna!
*Erbjudandet gäller endast nya kunder.
**Du får testa hur många klasser du vill under din ”gratis”-vecka.

Här finns platser kvar på självförsvarskurserna - Välkomna!!!
Efter vårens succé så erbjuder Karlshamns kommun/Personalklubben i samarbete med Studieförbundet NBV och Karlshamns Fightcenter:

Kurs i självförsvar vintern 2017/2018 
Kursen genomförs i regi av studieförbundet NBV med professionella instruktörer från Karlshamns Fightcenter.
 
Denna kurs riktar sig enbart till kvinnor, det kan bli aktuellt med fler grupper (då även för män).
Plats: Karlshamns Fightcenter på Tubba Torg i Karlshamn (den som vill kan byta om där).
Tid: Tisdagar respektive torsdagar kl. 16.00 – 17.15 enligt nedan:  

2018
Tisdagar                                         Torsdagar
23 januari                                      25 januari
30 januari                                      1 februari
6 februari                                      8 februari
13 februari                                    15 februari
20 februari                                    22 februari
27 februari                                    1 mars
Kursen är gratis för personalklubbens medlemmar och du kan utnyttja din friskvårdstimme (om verksamheten tillåter)! Dessutom kan du boka plats till en medföljande som också går gratis! Begränsat antal platser!
Notera att denna kurs består av tio kurstillfällen. Ange om du vill träna tisdagar eller torsdagar. Anmälan till susanne.hakansson@karlshamn.se senast 31 oktober.
Kursen ger, förutom värdefull kunskap, även allsidig träning under ledning av erfarna instruktörer!
Att självförsvar verkligen lönar sig bekräftas av polisen och givetvis också genom kvinnors egna berättelser. En del tror det krävs mångårig kampsportsträning för att kunna bjuda på motstånd, så är det absolut inte. Gemensam faktor för kvinnor som klarat sig undan övergrepp är att de gjort motstånd, på ett eller annat sätt. 

Hälsopaus
Hälsopaus kan du nu ta med hjälp av friskvårdstjänsten "Morgongymnastik". Gå in på www.morgongymnastik.se och prova. Där finns flera olika program.

Lagidrott
Är du/ni intresserade av att dra igång någon form av lagidrott? I så fall kan eventuellt personalklubben sponsra er med lämplig lokal. Om du/ni är intresserade så hör av er till Susanne Håkansson tfn 816 50.

Träning i grupp – ett erbjudande från Orienteringsklubben Stigmännen
Varför träna, springa – jogga alldeles ensam? Ett glatt gäng på ca 40-60 löpsugna i alla åldrar träffas varje tisdag kl 18.00 (oavsett väder). Samling sker i Väggahallens korridor utanför bastu och omklädningsrummen. Upplägget och aktiviteten är mycket populär. Träningen leds av Jakob Bengtsson, Gabriel Bengtsson eller Åke Larsson från Stigmännen och är individanpassad. Ingen blir ifrånsprungen. Träningen bygger på korta/långa intervallpass med vila och återhämtning. Under träningstimmen uppsöker vi vackra miljöer vid kusten, i skogen och under den mörka årstiden i upplyst stadsmiljö. Det finns plats för fler. Du är välkommen!

 

  • Publicerat: 2018-01-05 av susanne.hakansson@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?