Rabatter

Tärnöboken -Nya Tärnöboken är här!
​En ny och rejält uppdaterad version av boken ”Tärnö – med därtill hörande öar och skär” finns nu till försäljning. ​
Boken kostar 295 kr/st och säljs på Lundins Bokhandel, Karlshamn. Medlem i Personalklubben erhåller 10 % rabatt under perioden 1/11-24/12 vid uppvisande av medlemskortet. ​Eventuella frågor besvaras av Roger Karlsson telefon 0733-268062. 

Medley - Vattenpalatset Kaskad
Erbjuder medlem i personalklubben 20 % rabatt på alla sina träningsmedlemskap, dvs. medlemskap med eller utan bindningstid och på alla Medley i hela Sverige. Prisinformation på vårt center i Tingsryd, Vattenpalatset Kaskad och i hela Småland finner du här: https://www.medley.se/vara-center/vattenpalatset-kaskad#?businessUnitIds=8811&tabIndex=0 
Prisexempel: Träning Kaskad Alltid (ord. pris 290 kr/mån), Personalklubbspris 232 kr/mån. 
Flex Träning Kaskad Alltid (ord. pris 360kr/mån), Personalklubbspris 288 kr/mån.
Rabatten ges för följande medlemskap:
Medley Alltid, Alltid flex (bad & träning alla tider lokalt eller regionalt/nationellt)
- Gäller oavsett betalningsform
- Observera att rabatt inte ges på Träning Vardagar före 15 eller rena badmedlemskap
För att få rabatten skall man kunna uppvisa Personalklubbens medlemskort.
Utöver ett prissänkt utbud på medlemskapen, så finns det även möjligheter att hjälpa till med andra saker. Vattenpalatset kan t.ex. anordna friskvårdsdagar eller ha en PT som kommer fast varje månad och tränar med er, ni kanske önskar en grupp med fokus på kost och kostplaner, eller ha en massör som kommer till er. Utbudet är stort, och bara fantasin sätter gränser. 

Synoptik – Businessprivat
Är du i behov av nya glasögon? Som medlem i Personalklubben (även familjemedlem skriven på samma adress) erbjuds 25% rabatt på privata glasögon, 50 % rabatt på andra paret privata glasögon, samt 10% rabatt på solglasögon och 10% rabatt på linsabonnemang. För att ta del av erbjudandet så gå in på länken: www.synoptik.se/businessprivat 

Erbjudande från Karsenius Utveckling
Fokus på din persons utveckling, genom mental/emotionell träning, coaching.
Som medlem i Karlshamns kommuns personalklubb så betalar du 600 kronor mot uppvisande av medlemskort.  Ord. pris för privatpersoner är 800 kronor/tillfälle. För mer info gå in på följande länken https://drive.google.com/file/d/0B4yWGmskUxIUWFRReVAzSTFBSUU/view 
Välkommen att boka tid på telefon 0702 24 66 80 eller ta kontakt via mail: karsenius.utveckling@gmail.com

Emma Karlsson, hudvård och massage
Skäm bort dig själv med en avslappnade behandling, som medlem i personalklubben får du rabatt på följande behandlingar:
Klassisk ansiktsbehandling 60 minuter 550:- (ordinarie pris 595:-)
Halvkroppsmassage 30 minuter 250:- (ordinarie pris 300:- )
För att ta del av andra behandlingar jag erbjuder, besök: http://stylebystephy.timax.se/
Boka via telefon: 0454-14441, adress: Drottninggatan 52, 374 35 Karlshamn
Välkomna!
Emma

Aktiv Hälsoservice
Det finns många faktorer som inverkar på hur bra du kan må. Att hålla reda på och komma ihåg allt vad du kan göra för att känna dig stark, frisk och lugn i vardagen är svårt för vem som helst. För att klara av det är en lättillgänglig kunskapskälla till stor hjälp. En sådan källa med friskvårdskunskap, innehållande hjälp till självhjälp som inspirerar och stimulerar, finns i boken: Hälsa varje dag – får dig att må bättre.
Den här boken förmedlar nyttan med att du tar hand om hela dig i vardagen. Till både kropp och själ. Ger dig insikter om betydelsen av att utöva olika delar av friskvård parallellt i din vanliga vardag.
För att beställa boken gå in på www.aktivhalsoservice.se/halsavarjedag
Boken levereras sedan direkt till beställaren med faktura för betalning. Som personalklubbsmedlem betalar du 239 kronor, postens porto tillkommer (ordinarie pris 269 kronor). Vid beställning ange ”Persförmån” på raden för Beställarkod.
Har du några frågor så är du välkommen att kontakta Allan Levin, telnr: 070 531 33 84 www.aktivhalsoservice.se eller allan.levin@aktivhalsoservice.se

JH´s Hälsa & Harmoni
Erbjudande nr 1:
Boka en kväll eller eftermiddag för sex personer i 45 minuter i mitt sköna fiskspa så bjuder jag på lättare tilltugg samt dryck. Personalklubbserbjudandet gäller för sex personer och kostar 1500 kronor (ordinarie pris 1800 kronor).
Erbjudande nr 2:
Boka 30 minuters ryggmassage för endast 300 kronor (ordinarie pris 360 kronor).
Erbjudande nr 3:
Boka en helkroppsmassage för endast  510 kronor (ordinarie pris 600 kronor)
Alla medlemmar i personalklubben erhåller 15 % rabatt på samtliga behandlingar. Efter fem behandlingar (stämpelkort) erhålls en fri bonusbehandling. E-post: jane.hedqvist@outlook Vill du komma i kontakt med Jane så går det även bra att ringa på mobilnr: 070-20 511 76. Ni hitta Jane på Drottninggatan 83, Karlshamn.
Varmt välkomna!

Välkommen till Thongbai`s Thai & Fotmassage
Jag är utbildad inom massageterapi och erbjuder dig hjälp och avslappning med massage akupressur och zonterapi. Jag blandar gammal österländsk kunskap om kroppen med moderna tekniker och kompetensutbildar mig ständigt.
Har du problem med muskelknutor, spänningar, migrän dålig, cirkulation, domningar, och svaghet i armar eller ben, ischias eller allmän stelhet kom hit så hjälper jag dig.Välkommen till en skön och avslappnad miljö där du får hjälp att mår bra. Jag finns både i Olofström och i Karlshamn.
För aktuell information om behandlingar läs bilagan här till höger.
För bokning kontakta Thongbai Eriksson tfn 073-8468200

Eter & Eld - HALVA PRISET på 60 min kroppsbehandling (endast 300 kr)
Har du migrän, sömnstörningar, mag/tarmproblem, stelhet och värk i muskler och leder? Eller besväras du av ångest, oro, nedstämdhet eller stressrelaterade symtom?
Kairon Reflexologi (helkropps-zonterapi) är en unik behandlingsmetod som omhändertar både fysiska, känslomässiga och mentala obalanser. En mycket djupgående behandlingsform som arbetar med att stimulera kroppens eget självläkningssystem och balans.
Önskar du en ljuvligt avkopplande och behaglig stund, samtidigt som vi mjukar upp nacke och rygg rekommenderas regndroppsmassage, med läkande eteriska oljor av terapeutisk grad.   
Varm välkommen till Eter & Eld, Hantverkaregatan 46, 3 vån, Karlshamn.
www.eterocheld.se, sandra@eterocheld.se, 0733-770718

Hälsobolaget AB
Jag erbjuder Medicinsk Laser vilket är en suverän behandling för olika typer av smärtrelaterade problem i muskler, leder, ligament. I samband med laserbehandlingen ges även massage inom smärtområdet. Laser läker på djupet mellan 5-7 cm ner i vävnaden. Prova djupgående massage med triggerpunktsbehandling, töjning av muskler, stretchråd etc. Har du fot-knä- eller höftproblem? Jag tillverkar ortopediska fotinlägg samt slipar och bygger upp dom för din fot! Strävan är alltid att erbjuda dig vård och rådgivning för hela kroppen och på det sätt som passar dig bäst!
Som medlem i Personalklubben erhåller du 100 kronor i rabatt på ortopediska fotInlägg (Balkefors), 50 kronor i rabatt på medicinsk laser mot smärta, inflammation etc. och 50 kronor i rabatt på massage som är 50 minuter eller mer. Personalklubbens medlemskort måste uppvisas.
Ni hittar mig på Hälsobolaget AB, Kyrkogatan 30, Karlshamn. Jag är cert massör, dipl massageterapeut, idrottsmassör och lic. medicinsk laserterapeut. Välkommen!!!
För mer information gå in på hemsidan: http://halsobolagetikarlshamn.se/ och läs mera

Pias Klippstuga
Välkommen in till mig på Pias Klippstuga på Ronnebygatan 19 i Karlshamn.
Här kan du klippas, färgas, slingas, permanentas, fixa ögonbrynen & fransarna.
Genom personalklubben får du 20 % rabatt på ordinarie pris på klippning mot uppvisande av personalklubbens medlemskort.
Varmt välkommen in till mig på Pias Klippstuga eller ring mig gärna och boka tid på tfn 0454-31951.

Asarum optik ger våra medlemmar 15% rabatt...
...på bågar och glas när ni köper nya glasögon. Erbjudandet omfattar även familjemedlem bosatt på samma adress. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och gäller vid uppvisande av medlemskort!
Hör av dig om du har frågor på 070-6461603.

Träna på Actic
Som medlem i Personalklubben så har du möjlighet att teckna ett medlemskap i Actic på Väggabadet för 231 kronor/månad (gäller vid tecknande av 12 månader och att man betalar via autogiro). En inskrivningskostnad (engångskostnad) tillkommer på 549 kronor.

Team Sportia
Team Sportia erbjuder 15% rabatt på ordinarie priser, vid uppvisande av medlemskortet. Detta gäller på allt utom på cyklar!

10% på hela sortimentet av elcyklar och tillbehör hos batbike.se
Rabatten gäller på ordinarie priser. www.batbike.se - ange att du handlar med "Personalklubbsrabatt Karlshamn".

10% på reparationer av smartphones & surfplattor samt tillbehör
Futureon - Blekinge mobilskadecenter - erbjuder våra medlemmar 10% rabatt på alla reparationer och tillbehör mot uppvisande av medlemskort. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Öppet vardagar kl 10-18. Drottninggatan 76 i Karlshamn. Tfn kundtjänst 0454-201120.

10% rabatt på allt till ditt husdjur
Till dig som är husdjursägare erbjuder vår samarbetspartner VetZoo.se 10% rabatt på allt från foder till kattsand. VetZoo.se har allt till ditt husdjur och levererar hem till din dörr. VetZoo.se har även veterinärfoder. Rabattkoden är khamn och du uppger den högst upp till höger i kassan.

Välkommen till Livshälsan för dig!
I min verksamhet erbjuder jag olika massageformer som Aromamassage, chokladmassage, regndroppsmassage och änglamassage, Andlighealing, Änglahealing, medialvägledning, meditationer, cirklar i personlig och medialutveckling samt workshops. Några av dessa behandlingar erbjuder jag dig med 10% rabatt samt 50kr rabatt på meditations kurser och meditationsdagar.
Marie-Louise W Persson, Norragårdsvägen 9, Mörrum, tfn 070 - 775 68 82 För mer info. Se min hemsida www.livshalsan.com men titta även på länken "Livshälsa" här till höger.

Professionell medicinsk hudvård
Kontakta mig för aktuella medlemserbjudanden!
Tidbokning tfn 0456-14447 eller 0734-144477.
Snow White Clinic, Stortorget 3-5, Sölvesborg.
Läs mer på www.snowwhiteclinic.com.

25% rabatt på hela sortimentet - Powerfruits
Powerfruits är ett företag som i så hög utsträckning som möjligt erbjuder våra kunder 100% naturliga, högkvalitativa, rena, ekologiska och nyttiga produkter utan tillsatser och socker. Vår strävan är att de som äter och dricker våra produkter skall må bättre och hålla sig friskare. Just nu får du som medlem i Karlshamns kommuns personalklubb 25% rabatt på hela vårt sortiment vid första tillfället du beställer varor från vår hemsida!

Vårt sortiment består av allt från bär, frukt och nötter till ris, drycker och olja men för att se hela utbudet gå in på: http://www.powerfruits.se/ Här hittar du också våra kontaktuppgifter. För att kunna ta del av rabatten så skriver du in vår kampanjkod: karlshamn.

Rosenmetoden
Rosenmetoden är en mjuk beröring som går på djupet och väcker minnen till liv. Kroppen berättar utan ord vad den varit med om och den talar alltid sanning. Allt vi har sett, hört och varit med om finns lagrat i kroppen, även det vi har upplevt som mycket små.

Rosenmetoden går ut på att lösa upp spänningar i kroppen och frigöra känslorna som ligger bakom. När förträngda upplevelser och känslor kommer upp till ytan så avtar också de fysiska problemen som är förknippade med dem.

Som medlem i personlklubben så erbjuds du en “prova på behandling” som är 50 min lång för 300 kronor (ordinarie pris är 400 kronor) eller gå på tre behandlingar och få den fjärde gratis.

Varmt välkomna till mig, Anja Karlsson, Svedalavägen 12, 372 97 Ronneby. Vissa dagar finns jag även i Karlshamn. Är du intresserad så hör gärna av dig på tfn 0457-42436, 0709-640363. Mail anja.karlsson@blixtmail.se

Ämneboda Kroppsharmoni
Ämneboda Kroppsharmoni är vägen till hälsa och inre harmoni genom massage, kroppsvård och friskvård. Här kan du njuta av både skogspromenad, stavgång och en skön behandling. Ladda hem utbud och erbjudande. Massage 30 min 250 kr, femte gången 50% på valfri behandling (medlem får bonuskort). Se bifogad fil och titta gärna in på www.pxc.se och www.dermanord.se

Du hittar mig i natursköna Ämneboda utanför Svängsta och på Sölvesborgsvägen 24 i Mörrum. Tfn 0454-572206.

Väggabadet: Köp sex biljetter (värde 360 kr) – betala för fyra (= 240 kr)!
Biljetterna köps på Väggabadet. Visa medlemskort när du köper och använder biljetterna!

Blekinge Idrottshälsa 
Välkommen till Blekinge Idrottshälsa! Här träffar du en engagerad sjukgymnast med särskild kompetens för dig med smärttillstånd och idrottsskador.

Alla medlemmar i personalklubben erbjuds 10 % på ordinarie pris!

Besök gärna hemsidan för mer information www.blekingeidrottshalsa.se.
Välkomna att boka tid på Blekinge Idrottshälsa tfn 0764-252700.

Cognitus Psykoterapi och Utveckling
Cognitus erbjuder Mindfulnesskurser för att minska stress, lidande och öka hälsa, välbefinnande och livsglädje. Åtta sammankomster x 90 minuter under åtta veckor. Ordinarie pris 4000 kr/person. För dig som medlem i personalklubben kostar det 2800 kr inklusive moms. Ingår träningspaket med CD (värde 395 kr).
Cognitus erbjuder hälsofrämjande samtal och motiverande coaching utifrån KBT (Kognitiv beteendeterapi) och motiverande samtal. Som medlem i personalklubben har du 20% rabatt på de första tre samtalen. För mer info www.cognitus.se

Ansiktszonterapi & Reflexologi
Certifierad av Lone Sorensen i Temprana Reflexterapi i Oman och på Jylland i Danmark, som är en djupare Ansiktszonterapi, där jag arbetar med ansikte, huvud, händer och fötter.
Certifierad av professor Chau från Vietnam i Reflexologi Dien Chanmetoden.
Certifierad Medicinsk Laserterapeut av Lars Hode, SLMS i Stockholm Medicinsk Laserterapi för hela kroppen och massage/zonterapi. Kompletterat med en större laserprob och behandlar med 2 stycken samtidigt med läkande dubbel effekt mot värk, muskel-, sen-, nerv- och ledsmärta, inflammation, svullnad, ödem, förslitning, triggerpunkter mm. Titta även på länken  "Reflexologi" här till höger. 
Behandlingen minskar stress och spänningar. En effektiv och avslappnande metod, som sätter igång kroppens självläkning. Du kommer i balans och mår bättre. Tidsbokning: 070-579 69 42 elisabeth.olofsson@live.se
Mottagning: Ansiktszonterapi & Reflexologi Elisabeth Olofsson, Drottninggatan 31, Karlshamn och Nyatorp, strax utanför Tingsryd. Vid uppvisande av medlemskort erhåller du som personalklubbsmedlem 10 % rabatt på behandlingarna. För mer information gå in på www.ansiktszon.se

AD Bildelar Karlshamn
AD Bildelar erbjuder dig som kund ett sortiment av originalreservdelar, tillbehör och övriga kvalitetsprodukter inom fordonssektorn.

Vår målsättning är att vara en komplett leverantör till såväl bilverkstäder som konsument. För våra bilverkstäder erbjuder vi verkstadskonceptet AD Bilverkstad.

Som medlem i personalklubben erbjuds du 10% rabatt på ordinarie priser mot uppvisande av medlemskort. Vi finns på Vekerumsvägen i Karlshamn, tfn 0454-15830.

Du kan även kontakta oss via karlshamn@adbildelar.se.  För mer info gå in på www.adbildelar.se.

Biobiljetter 
Nu finns det åter biobiljetter till försäljning på Turistbyrån i Karlshamn.
Biljettpris (SF-biljetter): 85 kr/biljett.
Biljetter till Bio Metropol i Karlshamn och Centrumbiografen i Ronneby: 80 kr/biljett. Det är kontant betalning som gäller och medlemskortet måste uppvisas vid köp.

Mirkas hudvård och hälsa
15 % rabatt på alla NBE-behandlingar. För att ta del av hela utbudet av behandlingar Klicka här Tidsbokning tfn 0709-297044.
Hudterapeut Mirka Törmänen, medlem i SHR.

Ulrikas Massage & Friskvård
Mjuka upp trötta och stela muskler med lite massage. Du som medlem i personalklubben får 50 kr rabatt på en valfri behandling (kan ej kombineras med andra erbjudanden). Ring 0736-317000 alt 0454-16864 för tidsbokning och eventuella frågor. Det går även bra att maila på ulrikasmassage@gmail.com.

Wellnesspunkten i Karlshamn
Wellnesspunkten är ett företag som jobbar för att just du ska må bra. Du kanske känner att du vill gå ner i vikt eller komma i form på något sätt. Det vi erbjuder dej som är medlem är en kostnadsfri nulägesanalys som innebär att du avsätter cirka två timmar för vår träff. Klicka här för att ta del av hela erbjudandet, pdf. 

Akilles Fotvård
För skönare fötter.
Auktoriserad Medicinsk Fotvårdsterapeut Ingrid Klintefors, Södra Fogdelyckeg 28, Karlshamn.
Som medlem får du 50 kr rabatt på din första fotvårdsbehandling. Bokning tfn 0454-321212, för mer info www.akilleskarlshamn.se.

Zonterapi
Dipl. zonterapeut tfn 0454-17553, Kungsgatan 66, Karlshamn, erbjuder zonterapi. Förmodligen en av världens äldsta metoder för att få igång kroppens en läkande förmåga. Som medlem får du 100 kr rabatt första behandlingen.

Färghuset Österport
Färghuset Österport erbjuder 20% rabatt på Alcro och Coloramas färgsortiment (ordinarie priser, gäller ej rea eller kampanjer). På tapeter erbjuds 10% rabatt (delar av sortimentet).

Erbjudande från Motiva Fitness
Som personalklubbsmedlem har du följande rabatt (gäller hela 2017):
GULD (alla anläggningar) 339 kronor/månad (ord.pris 439 kronor/månad)
RIGGEN (huvudanläggningen) 319 kronor/månad (ord.pris 399 kronor/månad)
SILVER (Asarum/Mörrum/City och Olofström) 269 kronor/månad (ord.pris 299 kronor/månad)

VÄLKOMMEN IN! Ni hittar oss på Rådhusgatan 4, Karlshamn men vi finns även i Asarum/Olofström/Mörrum. Mer info på http://www.motiva.se/ eller på tfn 0454-15810.

  • Publicerat: 2017-10-10 av susanne.hakansson@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?