Resor 2019

Personalklubbar i sydost 

Personalklubben i Karlshamns kommun ingår i ett nätverk av personalklubbar i sydöstra Sverige och tillsammans har vi nöjet att erbjuda våra medlemmar (och medföljande) nedanstående reseupplevelser till ett synnerligen konkurrenskraftigt pris (och det kommer fler resor!).

Shoppingresa till Ullared!
Nu är det dags för Personalklubbens Ullaredsresa. Vill du följa med? I så fall åker vi från Karlshamns Resecentrum torsdagen den 21 mars kl. 06.30. Hem åker vi inte förrän kl. 17.00. Priset är 250 kronor/person och man får, som vanligt, ta med sig en vän/anhörig per medlem som också betalar 250 kronor. På vägen upp så gör vi ett fikastopp så ta gärna med dig en fika. Biljetterna till bussen köper du på Turistbyrån fr o m den 16 januari och det är kontant betalning som gäller och medlemskort måste uppvisas.
Välkommen att följa med!

NOTERA: Flygstolar och hotell behöver bekräftas minst tre månader innan avresa. BOKA I GOD TID! För flyg till USA gärna sex månader innan avresa.

FRÅGOR & ANMÄLAN (samt mera detaljerade program): lasse.heimlander@karlshamn.se eller 070-2650050.

Normandie 24 april - 1 maj (åtta dagar/sju nätter)

Känn historiens, och nutidens, vingslag i det böljande Normandie på vår innehållsrika resa!

Flyg med SAS Köpenhamn - Paris t o r, sju nätter (varav sex nätter i Lisieux i hjärtat av Normandie, den sista natten nära flygplatsen). Halvpension (frukost och middag) och många utflykter som ingår i resans pris, bland annat till Landstigningskusten, Mont-Saint-Michel, Bayeux och Giverny. Svensktalande reseledning.

Del i dubbelrum enligt program: 12900 kr. Enkelrumstillägg: 2900 kr.

Vandring i Val Gardena 28 juni - 7 juli (tio dagar/nio nätter)

Välbefinnande i Europas vackraste (?) bergsområde! Mängder av vandringsleder för den som så önskar och fräsch relaxavdelning på hotellet.

Buss från Växjö via Karlshamn till Gedser, färja till Rostock (samma färjerutt på hemresan). Nio nätter med halvpension (frukost och middag) varav två i Tyskland på ut- respektive hemresan. Sex hela dagar i Val Gardena, vi bor på bekväma Hotel Stella (***+) i Selva. Möjlighet till dagliga vandringar i eget tempo, fyra dagar erbjuder vi vandringsledare för den som så önskar. Kostnad för liftkort (ca EUR 80 p p) tillkommer. Svensktalande reseledning.

Del i dubbelrum (standard) enligt program: 9995 kr. Del i dubbelrum (comfort) enligt program: 10995 kr. Samtliga dubbelrum är ca 20-25 kvm med varierande utformning, comfortrum ligger på högre våningsplan. Enkelrumstillägg: 1595 kr.

Disneyland Paris 25 - 30 juli (sex dagar/fem nätter)

Europas största upplevelsepark med något för alla åldrar! Dessutom möjlighet att upptäcka metropolen Paris!

Flyg Köpenhamn - Paris t o r, transfer till vårt hotell t o r i utkanten av Paris och i närheten av Disneyland Paris med goda kommunikationsmöjligheter (både till Disney och centrala Paris). Frukost ingår. Kostnad för entré till Disneyland Paris tillkommer (bokas bäst på webben). Svensktalande reseledning.

Del i fyrbäddsrum enligt program (en dubbelsäng och en bäddsoffa med plats för två barn som ännu inte fyllt tolv år): 5995 kr per vuxen och 2995 kr per barn. Barn som inte fyllt tre år och som delar säng med vuxen: 1595 kr. Enkelrumstillägg: 1595 kr.

New York 26 augusti - 2 september (åtta dagar/sju nätter - sista natten på flyget)

New York är Manhattan, Central Park, Times Square och Empire State Building, men också så mycket mer. Lär känna staden som aldrig sover på vår innehållsrika resa!

Flyg Växjö - New York (via Amsterdam) t o r, transfers från och till flygplatsen i New York samt sex nätter på bra hotell på Manhattan (Arthouse Hotel i området Upper West Side i närheten av central park) inklusive kontinental (enkel) frukost. En heldagstur med buss då vi orienterar oss på Manhattan och i delar av Brooklyn ingår i resans pris. Övriga dagar kan den som vill följa med på halvdagsturer till självkostnadspris då vi upptäcker olika delar av New York. Svensktalande reseledning.

Del i dubbelrum enligt program: 15995 kr. Enkelrumstillägg: 3995 kr.

Island 1 - 8 oktober (åtta dagar/sju nätter)

En fullmatad höstresa till Island som bland annat innehåller stadrundtur i Reykjavik, Gyllene Cirkeln (med Thingvellir, Geysir och Gullfoss), lavastränderna på södra Island, magiska halvön Snaefellsnes, bad i Gamla Laugin (den "hemliga" lagunen) och mycket mer...

Flyg Köpenhamn - Keflavik t o r, sju nätter på hotell (fyra i Hveragerdi på södra Island och tre i centrala Reykjavik). Frukost samtliga dagar samt en middag på lokal restaurang vid ankomst till Island. Möjlighet att boka extra uflykter, t ex valsafari, ridtur med islandshäst, fiske etc (pris beroende på arrangemang). Svensktalande reseledning.

Del i dubbelrum enligt program: 14995 kr. Enkelrumstillägg: 2995 kr.

Slovenien 9 - 16 oktober (åtta dagar/sju nätter)

Upptäck ett av Europas minsta och mest innehållsrika länder, från bergstrakterna på gränsen till Österrike via gemytliga huvudstaden Ljubljana till kustens stränder!

Flyg Köpenhamn - Zagreb t o r, sju nätter på hotell (två i Ptuj i den östra delen av landet, två nätter centralt i Ljubljana, två nätter i Portoroz vid kusten samt sista natten i Kroatiens huvudstad Zagreb). Frukost samtliga dagar samt middag första dagen vid ankomst till Ptuj. Stadsrundtur i Ljubljana, utflykt till Bledsjön och stadsrundtur i Zagreb ingår i resans pris. Möjlighet att boka utflykt till Postojna-grottorna (ca EUR 30 p p). Svensktalande reseledning.

Del i dubbelrum enligt program: 11900 kr. Enkelrumstillägg: 1900 kr.

Jonas Gardell på Lorensbergsteatern i Göteborg 1-3 november (tre dagar/två nätter)

Nöjeshelg i Göteborg med parkettplatser till Jonas Gardells nya föreställning "Queen of f*cking everything"!

Buss från Karlshamn via Växjö till Göteborg (tider meddelas senare). Två nätter med frukost på centralt beläget hotell. Parkettplats till Jonas Gardells föreställning på Lorensbergsteatern lördagen den 2 november kl 19.30. Hemresa ca kl 11.00 på söndagen.

Del i dubbelrum enligt program: 2995 kr. Enkelrumstillägg: 600 kr.

Nyårsresa till Kiruna (datum meddelas senare, preliminärt sex dagar/fem nätter)

Upplev ”Sveriges sista vildmark” på vår innehållsrika nyårsresa!

Flyg Ronneby – Kiruna via Arlanda t o r, fem nätter på utmärkta Camp Ripan inklusive frukost och nyårsmiddag! Stadsrundtur i Kiruna, besök på Ishotellet i Jukkasjärvi inklusive lunch samt guidad visning i LKAB´s magnifika malmgruva ingår i resans pris!

Mer info framöver! 


  • Publicerat: 2019-01-17 av susanne.hakansson@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?