Norrevångskolan

Om Norrevångskolan

Norrevångskolan är en 6-9 skola som ligger i Mörrum. På skolan går ca 270 elever. Vår placering, med närheten till Mörrumsån, golfbana, fotbollsplaner, ishall och skogsområden ger mycket goda förutsättningar för uteaktiviteter och idrottsevenemang.

Öppettider

Expeditionen är öppen:

Måndag 7.30-11.30
Tisdag 7.30-16
Onsdag 7.30-16
Torsdag 7.30-11.30
Fredag 7.30-16

Verksamheten

Norrevångskolan är sedan 2013 en läxfri skola. Läs gärna mer om detta på vår hemsida www.norrevangskolan.se. Skolan tar ett helhetsansvar för elevernas skoldag genom att erbjuda frukost innan skolan börjar och mellanmål på eftermiddagen för de elever som väljer att stanna på studietimmen bemannad av pedagoger med bred ämneskompetens. På eftermiddagarna finns också Lattjo49 som sköts av fritidsledarna, där elever kan delta i ett flertal olika aktiviteter såsom judo, parkour, matlagning och golf.

Skolan erbjuder ett antal olika profilval. Eleverna kan välja mellan kultur och musik, digital profil, idrottsprofil (allmän, ishockey, konståkning eller fotboll), mat och bak eller fiske.

Skolans vision är att alla skall känna trygghet, meningsfullhet, delaktighet och arbetsglädje i det dagliga arbetet. Vi satsar på att ge varje elev de resurser han/hon behöver för framtiden i form av gedigna ämneskunskaper, social och digital kompetens.

Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?