Bildarkiv

VALBORG

Lite bilder från vårt mysig valborgsfirande


Kamratdag den 16 november

Hela skolan hade en kamratdag måndagen den 16 november och det var en mycket lyckad dag. Alla barnen hade roligt tillsammans och de fick lära känna nya kompisar. Samtidigt tränade vi på att samarbeta och hjälpa varandra. Temat för denna kamratdag var maetematik och här fick eleverna tillsammans genomför olika uppdrag.

 


 

Kamratdag den 3 september

Hela skolan hade en kamratdag torsdagen den 3 september och det var en mycket lyckad dag. Alla barnen hade roligt tillsammans och de fick lära känna nya kompisar. Samtidigt tränade vi på att samarbeta och hjälpa varandra. Som avslutning på dagen dansade alla en dans som vi tränat och vi gjorde den alla tillsammans på fotbollsplanen. Filmen på dansen finns på vår vänskapsblogg.

 


 

Brännbollsmatch ÅK 6 vs Personalen

Fredagen den 29/5 var det dags för den årliga brännbollsmatchen ÅK 6 vs Personalen. Personalen var laddad till hundra och eleverna lika så, det blev en mycket jämn första halvlek. Men sedan kom lärarna med några bra varvningar i andra halvlek och på så sätt kunde de dra ifrån. Matchen slutade med vinst till personalen med resultaten 88 - 63.


Kamratstödjardag

Torsdagen den 22/1 hade vi kamratstödjardag, där eleverna blev indelade i grupper med elever från f-klass upp till åk 6 i varje grupp. Detta är något vi gör för att alla eleverna ska känna en samhörighet och för att vi ska få en härlig gemenskap på skolan. Eleverna gick runt på olika stationer allt från massage, samarbetsövning ute till föreläsning av Per-Arne Kulle. Vi vill tacka alla elever och personal för en trevlig dag och ett stort tack till Per-Arne Kulle!

 


 

Den 21/5 hade vi kamratstödjardag på skolan som åk 6 hade planerat. Det var en mycket rolig och bra planerade dag. Dagen avslutades med en brännbollsmatch mellan pedagogerna och eleverna i åk 6. Matchens resultat blev 90-70 till pedagogerna! 

 

 


Några tjejer i 4A vill hälsa er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

 

 

Årskurs 6 ägnade sig traditionsenligt åt ljusstöpning sista veckan innan jullovet.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dagen före lucia ägnade de yngsta åt pepparkaksbak och pyssel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

När lärarna på Prästslättsskolan hade studiedag passade fritidsbarnen på att ha lite roligt!

 

 

Så var det dags för kamratdag igen. Denna gång i hälsans tecken. På programmet stod yoga, discodans, information om kost och hälsa av elever från Barn- och fritid på Vägga m.m.


Alla dansar disco!

 

 

 

 

 

 

Förmiddagsrast på Prästslättsskolan en dag i november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kamratdagar på Prästslättsskolan

 

 

 

 

 

 

Lärarna stod som segrare i brännbollsmatchen mellan elever och lärare.

  • Publicerat: 2017-01-05 av viktoria.nilsson@utb.karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?