Upphandling

Karlshamns kommun arbetar för att bli en av Sveriges främsta kommuner inom upphandling.

Vårt arbetssätt präglas av att alltid sträva efter kvalitetssäkrade upphandlingar som ligger i kunskapsmässig framkant och som motsvarar de krav som lagstiftning och rättspraxis ställer. Vi strävar efter att skapa goda affärer och bidrar på så sätt till att öka kvalitén på de tjänster som Karlshamns kommun skapar. 

Målsättningen för upphandlingsenhetens medarbetare är att utveckla kompetensen inom arbetsområdet och ständigt delta i arbetet att utveckla enheten. 

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information om hur vi arbetar med offentlig upphandling.

Planerade dialogmöten

Inför upphandling av byggnadsarbeten avseende Rådhuset

Karlshamns Kommun, Fastighetsenheten bjuder härmed in till dialogmöte inför upphandling av byggarbeten avseende tegeltak och fasad på Rådhuset i Karlshamn.

Rådhuset invigdes vid sekelskiftet 1900 och arkitekten Gustaf Adolf Lindberg har blandat holländsk renässans med jugend stil. Byggnaden är av starkt bevarande intresse gällande tak och fasader mot Rådhusgatan och Drottninggatan.

Projektet omfattar övergripande omläggning av befintligt tegeltak där tegelpannor plockas ner rengörs, nytt underlagstak och bärläkt utförs och tegelpannor läggs tillbaka. (Ett stort antal reservpannor finns). Mindre skador i putsfasad skall även åtgärdas och hela fasaden skall infärgas.

Du får möjlighet att ventilera dina tankar om vilka krav du tycker att vi bör ställa samt annat som du tycker att vi skall tänka på i upphandlingen.

Anmäl intresse om dialogmöte till anna.holmberg@karlshamn.se, senast 12 februari. 

Plats: Rådhuset Karlshamn

  • Publicerat: 2018-02-06 av annette.sandberg@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?