Tryckeri

På kommunens tryckeri kan vi hjälpa verksamheterna i kommunen med allt från en idé till en färdig trycksak i ett föradresserat kuvert.

Originalframställning/Prepress
Vi kan hjälpa till att ta fram tryckoriginal från idé till färdig produkt. Vi arbetar med program som InDesign och Photoshop som används inom de flesta tryckerier men vi har möjlighet att ta emot filer från MS Office med flera. Kom till oss med er idé så kan vi diskutera olika lösningar för att förverkliga dem.

Pris: 270 kr/timme

Kopiering/Utskrift
Vi har både en storvolymskopiator för svart/vitt tryck samt en färgkopiator som kan kompletteras med svart/vitt tryck. Båda maskinerna klarar av att trycka både A4 och A5-foldrar. De är också anslutna direkt till vår printerserver vilket ger oss möjlighet att köra jobben direkt från våra datorer.

Pris inkl papper:
S/V kopiering, A4 0,28 kr, A3 0,35 kr
Färgkopiering A4 1,50 kr, A3 2 kr

Nyhet banderoller
Nu finns möjlighet att ta fram banderoller i formatet 297x1200 mm i både färg och svartvitt. Mycket användbart vid utställningar, mässor och vid andra tillfällen då man vill flasha för något speciellt. Hållare finns att låna på tryckeriet, önskar man köpa egen kan vi hjälpa till med det. Vi kan även hjälpa till med layout till er banderoll, timkostnad 270 kr/timme.

Pris: 50 kr

Kuvert- och adresstryck
I dagsläget trycker vi streck-koder på alla kuvert i kommunen. Det finns också möjlighet att i samma maskin även trycka adresser direkt på kuverten. Man slipper skriva ut adresserna på etiketter som sedan ska klistras på kuverten. Allt som behövs är en excel-fil med kolumner för namn, adress, postnummer och ort så kan vi trycka uppgifterna på kuverten direkt.

Pris:
0,28 kr/tryck 

Inbindning
Vi har ett antal olika alternativ att binda in era trycksaker på. Vi kan direkt i maskinerna välja att häfta liggande, stående eller dubbelhäft. Det finns också möjlighet att trycka foldrar i både formaten A4 och A5. Utöver detta kan vi också binda in som bok med genomskinlig framsida och lite hårdare baksida som limmas ihop med inlagan.

Pris:
Häftning ingår i priset för tryckningen
Limbindning 10 kr/st

Efterbehandling
Vi har möjlighet att ge era trycksaker speciella format via vår falsmaskin där det finns möjlighet till flera olika falser som Z-fals och dubbel- och enkelvikning. Vi kan blocklimma era blanketter och om ni vill ha litte ”udda” format kan vi bistå med det i vår skärmaskin. Kontakta oss för att diskutera era önskemål.

Pris: Timkostnad 270 kr/timme

Laminering
Vi hjälper er att plasta in skyltar, anvisningar, prislistor osv...

Pris:
A4: 25 kr
A3: 33 kr

Leveranser
Vi har snabb leverans direkt till postställena via våra interna postrundor. 

Vid digitala förlagor levererar vi ännu snabbare med högre kvalité. 

  • Publicerat: 2015-05-22 av peter.sjostrom@karlshamn.se
  • Etiketter: Tryckeri,Kommunens tryckeri
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?