Ett kulturliv för alla smaker...

Här kan du ta del av det breda utbudet av kultur i Karlshamns kommun. Vi presenterar alla våra evenemang och aktiviteter i evenemangskalendern. Där har du möjlighet att söka efter arrangemang i de olika kategorierna, till exempel musik, teater, barn och familj.

Du finner även vår månadsaffisch över kulturevenemang under På gång.

Besök Kulturkvarteren under Östersjöfestivalen

20/7-22/7 Vinkelgatan, Karlshamn

Som en oas i folkhavet ligger Kulturkvarteren. Här bjuds festivalbesökarna på rofylld avkoppling mitt i festivalyran. Gamla föremål, aktuell konst och genuint hantverk. Hantverkare och slöjdare visar och säljer sina alster längs Vinkelgatan. Här finns också Karlshamns Museum, Skottsbergska gården, Punschmuseet och den vackra Konsthallen. Som vanligt bjuder den på utställningar av högsta kvalitet.

Läs mer om Kulturkvarteren under Östersjöfestivalen

En snabb slant - bidrag för ung kultur

En snabb slant är ett bidrag som Kultur Karlshamn ger till unga som vill arrangera eller på annat sätt engagera sig och berika kulturlivet i Karlshamn. Syftet är att stimulera ungas egna initiativ och entreprenörsförmåga inom kulturområdet och att öka ungdomars eget skapande, kreativitet, inflytande och delaktighet i kulturlivet. Bidraget ger möjlighet för ungdomar att skapa och driva egna projekt och arrangemang även utanför föreningslivet och skolan. Läs mer om En snabb slant - bidrag för ung kultur


  • Publicerat: 2017-06-19 av mikael.ronndahl@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?