LAN

Bellevue Gamers 2019

Bellevue Parken, Karlshamn, för åldrarna 13-21 år

Datum: 19-21 februari 2019 (sportlovet v 8)

Starttid med drop in: 19 februari kl 8.00-12.00

Sluttid med drop out: 21 februari kl 10.00-14.00     

Kostnad: 250 kr (Early Bird Biljett 1/12-21/12 150 kr)

Biljettköp: På Fritidsgårdarna eller av skolfritidsledarna - Betalning + tillståndslapp

Sista anmälan/biljettköp: 1 februari, 2019

Välkomna att delta i Karlshamns största lan! Eventet arrangeras av Fritidsgårdarna i Karlshamns Kommun tillsammans med AudioVideo Karlshamn.

Bellevue Gamers är det första lanet i Bellevue Parken i fritidsgårdarnas regi och vi hoppas att det inte är det sista!

Det finns plats för 140 gamers med utrustning i Dance in. Utöver spelsalen kommer det att finnas olika kringarrangemang, tävlingar, information från företag med mera. Mer information kommer inom kort.

Bellevue Gamers är ett helt drogfritt event och vi har nolltolerans mot all alkohol och andra drogrelaterade substanser. Bryter du mot detta kommer du att avvisas från eventet. Det är heller inte tillåtet att röka inne på Bellevue Parkens område.

Vad ingår i priset? Vid köp av biljett är du garanterad en sittplats med en yta på 90X75 cm, sovplats båda nätter i Playhouse som ligger på andra sidan gårdsplanen. Utöver sittplats och sovplats får du även 2 st frukostbiljetter. Du kommer även kunna delta i olika tävlingar där fina priser utlovas.

Vad gäller i spelsalen på Dance in? Du har blivit tilldelad en plats och den är bara din. Platsen kommer att vara numrerad och matcha numret på ditt eventarmband. Det är endast spelande deltagare, personal och annan eventpersonal som kommer att befinna sig inne på Dance in. Allmänheten får inte komma in (förutom vårdnadshavare vid drop in och drop out). Vi vill att du ska känna dig trygg under eventet. Vi kommer att ha personal hela dygnet i spelsalen men vi kan inte ta ansvar för din utrustning när du inte är på plats.

Vad behöver du ha med dig?

 • dator eller konsoll, skärm med tillhörande elsladdar, mus, musmatta och headset eller hörlurar
 • nätverkskabel (10-15 m)
 • förgreningssladd där du ska kunna koppla all din utrustning
 • egen stol för den som vill (det finns vanliga sittstolar att låna i Bellevueparken)
   

För övernattning:  Sovsalen kommer alltid att vara bemannad men vi tar inte ansvar för era övernattnings- och värdesaker. Tänk på att alltid ta med er era värdesaker när ni går mellan salarna.

I Play House sover vi - respektera detta! Sömnen är viktig för att du ska få den bästa upplevelsen av lanet och för att du ska orka spela. I sovsalen ska man kunna sova alla tider på dygnet om man så vill.

Det är inte tillåtet att sova på annan plats än i sovsalen, detta pg a brandrisken och blockering av utrymningsvägar.

Medtag:

 • Luftmadrass eller liggunderlag
 • Kudde, sovsäck eller täcke
 • Ficklampa
 • Hygienartiklar och handduk
 • Ombyteskläder
 • Öronproppar
 • Eventuella mediciner (meddela personal om det är något vi bör bli informerade om)


Mat? Det är helt ok att ha med sig egen förtäring till lanet. Vi har dock inte möjlighet att förvara några kylvaror åt deltagarna.

Kom ihåg att fylla på energidepån, det är viktigt för att du ska orka med hela lanet!

Det kommer att finnas kiosk/café med enklare förtäring såsom baguetter, pan pizza, toast, dricka, kaffe, frukt etc. Vill man lämna eventet för att handla är det bara ca 10-15 min promenad till City Gross och centrum med restauranger och Mc Donalds i motsatt riktning.

OBS! Då vi inte tillåter energidryck i vår Kommunala Fritidsgårdsverksamhet är det heller inte tillåtet att ha med sig energidryck in i lokalerna.

Vi ser gärna att alla deltagare tar ansvar för sitt skräp vid sin gamingplats, sovplats och generellt i våra salar. Det finns gott om papperskorgar att använda. Vi ser också gärna att alla deltagare städar av sin gamingplats varje gång de lämnar den för ökad trivsel och att minimera brandrisk i lokalen.

Toaletter: Toaletter finns både inne på Play House i sovsalen och på Dance in och Gaminghallen.

Dusch: Det finns 3 duschar att tillgå i Bellevue Parkens område. Duscharna kommer att vara upplåsta på speciella tider under dygnet. Tiderna kommer att meddelas och finnas synligt i Bellevue Parken.

Tips!

Ta dig tid att sova varje dygn! Sömnen är viktig för att du ska orka hela lanet. Lämna aldrig dina värdesaker varken vid datorn eller i sovsalen. Hjälps åt att hålla koll på varandras grejer om någon av er måste lämna sin plats eller eventet eller ska gå och sova.

Till vårdnadshavare:

Prata med din ungdom om ovanstående information så att din ungdom vet vad som gäller. Prata också om vilka olika spel som spelas och åldersgränsen på dem. Vi som personal kan inte kontrollera att alla deltagare spelar spel inom åldersgränsen. Det kommer också att spelas spel och visas streamsändningar på storbild under eventet, där åldersgränsen kan vara högre än din ungdoms ålder, då vi har ett åldersspann på 13-21 år.

Om din ungdom lämnar eventet för att handla eller äta på olika restauranger i centrum eller på McDonalds, diskutera innan vad som är lämpliga tider för just din ungdom att röra sig utanför Bellevue Parkens område.

Se till så att din ungdom har all den utrustning som behövs, vi har inte extra sladdar och dylikt att låna ut.

 

 • Publicerat: 2019-01-23 av madelaine.forsberg@utb.karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?