Hitta till Vägga Vuxenutbildning

Vägga vuxenutbildning finns på Väggaskolan tillsammans med Vägga gymnasieskola. Adressen är Väggavägen 2.

Parkering

Parkering sker lämpligtvis på grusplanen på Holländareplan, längst med Borgmästargatan, längst med Lärkgatan eller Hunnemaravägen vid Vägga Idrottsplats. Lite längre bort vid Väggabadet eller NetPort finns också gott om parkeringsmöjligheter.

Observera att det inte är tillåtet att parkera vid bostadshusen på Utsiktsvägen, på Villa Utsiktens parkering samt på personalparkeringen vid Väggaskolan. Området patrulleras av Securitas parkeringsvakter.

Som besökare är du välkommen till vår expedition i A-huset. Vår verksamhet bedrivs i A-, B-, C-, D-, E- och I-husen.

Detta är A-huset. Expeditionen finns till höger när du gått in genom den gröna dörren. I denna byggnad finns även Lärvux, SFI och Vård- och omsorgsutbildningen.

Detta är B- och C-husen. I denna byggnad finns barnskötarutbildningen, vård- och omsorgsutbildningen, SFI och gymnasiala vux inom IT och ekonomi/administration och samhällskunskap.

Detta är D- och E-husen. Här inne är det främst de samhälls- och naturvetenskapliga kurserna inom grundläggande och gymnasiala vux som håller till.

Detta är I-huset, även kallat Annexet. Här inne bedrivs främst språk-, matematik- och fysikundervisning på grundläggande och gymnasial nivå tillsammans med vår Arenaverksamhet.

  • Publicerat: 2017-02-10 av jim.nilsson@utb.karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?