Validering Blekinge

Validering – Nationell Konferens 9-10 maj Karlshamn

Varmt välkomna till den Nationella Valideringskonferensen i Karlshamn 9-10 maj.

Klicka på följande länk för:

 

Vi hoppas också att ni har möjlighet att hjälpa oss med att ge spridning åt inbjudan i era olika nätverk - Stort tack på förhand!

Än en gång - Varmt välkomna till Karlshamn i maj!

Jan Nilsson & Emma Dennisdotter

Validering Blekinge är idag ett Socialfondsprojekt för ESF med namnet BKV-ESF som ska övergå till att vara en varaktig ”En väg in” för validering i Blekinge med omnejd. Projektet syftar till att etablera en plattform för validering som ska öka utbudet av och tillgängligheten till validering för den enskilda individen.

Projektet utgår från samarbetet ”Gränslöst” som innefattar Sölvesborg/Bromölla, Karlshamn, Ronneby, Tingsryd och Karlskrona kommun, men ägs av Lärcentrum Karlshamns kommun. Projektet bedrivs tillsammans med kommunal vuxenutbildning (VUX), kommunala arbetsmarknadsenheter (AME), högre utbildning, arbetsförmedling, folkbildning, föreningsliv med flera aktörer.

Under projekttid kommer även 100 validander inom fastighet och storkök erbjudas en validering med kompletterande utbildning för att säkerställa/medverka till en fungerade plattform som lägger grunden till fortsatt arbete efter 2019.

Projektledare
Emma Dennisdotter

Administratörer
Ann-Kristin Johansson
Anita Robert

Kvalitetsansvarig
Erika Bohlin Eriksson

Samordnare
Håkan Thunell

Webbansvarig
Kristoffer Fredriksson

Till projektets webbplats


  • Publicerat: 2017-03-16 av arne.karlsson@utb.karlshamn.se
  • Etiketter: Validering,ESF,BKV,BKV-ESF,Validering Blekinge
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?