Nätverksluncher 2017

Här finns information om planerade Nätverksluncher under 2017. Detta är tillfällen att knyta värdefulla kontakter med kollegor i branschen eller genom nya intressanta möten. Nätverksluncherna riktar sig främst till dig som är företagare och dig som är yrkesverksam och intresserad av näringslivsfrågor. Vid varje tillfälle presenteras företag/verksamheter och du får aktuell information från näringslivet. Nätverksluncherna arrangeras en gång i månaden, med uppehåll under sommaren.

Boka följande datum i din kalender 2017: 

18 januari, 15 februari, 22 mars, 19 april, 17 maj, 26 september, 31 oktober, 28 november och den 19 december.

Vi ber dig lägga märke till att vi fr o m september bytt veckodag, från onsdagar till tisdagar.

Nätverksluncherna genomförs av Karlshamns kommun/Näringslivsenheten i samarbete med Företagarna i Karlshamn och Svenskt Näringsliv. 

Platsen är First Hotel Carlshamn, kl 12 - 13. Välkommen att göra din anmälan senast kl 12.00 dagen innan aktuellt datum, till Näringsliv Direkt via mail: naringsliv@karlshamn.se eller direkt i den inbjudan vi mailar ut.

Vill du ta del av den information vi mailar ut, bl a inbj inför varje nätverkslunch? Skicka då ett mail till oss med dina kontaktuppgifter, så lägger vi till dig i vår sändlista.

  • Publicerat: 2017-08-25 av annica.hammar@karlshamn.se
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?