Foto: Lotta

Förändring genom nyskapande mötesplatser

2016-11-18 |
I samarbete med Region Blekinge och Media Evolution hälsar vi dig välkommen till en eftermiddag för att tillsammans utforska hur vi kan utveckla kulturella och kreativa näringar i Blekinge. Vi får inspiration från olika perspektiv och därefter körs en rolig och medskapande workshop.

Media Evolution inspirerar till effektiva, smarta och levande mötesplatser som bygger förutsättningar för utveckling, med community-tanken och kunskapsdelning som ledord. Pernilla Lavesson, Community Manager, och Helen Berg, projektledare, delar lärdomar och metoder för att bygga ett levande community.

.tobegin pratar om utmaningar och möjligheter och hur vi kan jobba för förändring med hjälp av olika modeller och metoder. Och om hur du kan tänka för att våga satsa och tänka nytt. Grundaren Charlotta Rydholm är processledare för dagen. Hon arbetar med förändring, föreläser och handleder på bl a Berghs School of Communication och Media Evolution. Charlotta engagerar, inspirerar och får människor att tänka nytt, utmana gränser och våga förändra.

Vem deltar i eventet?
Du: jobbar med utveckling av kulturella och kreativa näringar
Du får: ny kunskap, intressanta diskussioner, nya kontakter och bredare nätverk
Du ger: din tid, ditt engagemang och din kunskap in i samtalen

Var, när, hur?
Vad: Seminarium, workshop och mingel
När: Onsdag 30 november, kl 15-18
Var: NetPort Science Park, Karlshamn
Kontaktperson: Malena Sandgren, malena.sandgren@regionblekinge.se

Anmäl dig här.

  • Författare: annika.henesey@karlshamn.se
  • Etiketter:
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?