Foto: Daniel Lenneér

Uppvärming inleder KAN-galan!

2015-02-17 |
I år växer KAN-galan ett heldagsarrangemang! Under det talande namnet Warm up - uppvärmning - startar dagen 11-14 i Lokstallarna. Med Dennis Westerberg som dragplåster blir 27 februari en festlig och inspirerande heldag för kommunens företagare.

I år växer KAN-galan - som går av stapeln 27 februari - ett heldagsarrangemang. Titeln Warm up talar om vad förmiddagen handlar om. Uppvärmning. 27 februari blir en festlig och inspirerande heldag för kommunens företagare. Dagen börjar 11-14 i Lokstallarna, för den som vill. Från kommunen kommer Kommundirektör Göran Persson, Näringslivschef Ulrika Nordén Johansson och Stadsarkitekt Emina Kovacic att berätta om Karlshamns framtida satsningar. Dessutom agerar mångsysslaren Dennis Westerberg dragplåster och utlovas stå för en underhållande inspirationboost. Till detta bjuds sopplunch. Målsättningen är att det ska bli en rolig och trevlig dag som bäddar för kvällens gala. 

Intiativtagare till den utökade satsningen med Warm up är Gilla Karlshamns fokusgrupp företagare. Totalt har projektet fyra fokusgrupper som alla fokuserar på att Karlshamn ska ha Sveriges bästa livsklimat 2020, det är projektet Gilla Karlshamns övergripande mål.
- Det är team-building för hela Karlshamn, kan man säga, säger Anna Deutgen, projektledare för Gilla Karlshamn, om projektet.
Inför den 27 februari är förhoppningarna höga. 300 företagare förväntas komma.
- Intresset är stort! Vi har redan fler anmälda än förra året, fortsätter Anna Deutgen. 

Programmet för Warm up, innan KAN-galan, finns här >> 
 

  • Författare: daniel.lenneer@karlshamn.se
  • Etiketter: Näringsliv KAN-galan
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?