Foto: Smakfesten

Östersjöfestivalen presenterar Smakfesten

2017-01-10 |
Varje år under vecka 29 har Karlshamn sedan 50 år tillbaka bjudit på folkfest i kolossalformat genom Östersjöfestivalen. Det är en av Sveriges största gratisfestivaler som de senaste åren haft uppåt 200 000 besökare från när och fjärran.

Nu tar vi festivalen vidare och bygger på med en matfestival i festivalen där vi bland annat ska lyfta fram småskalig och lokalproducerad mat från hela regionen och de baltiska länderna. Vi presenterar:

SMAKFESTEN

Smakfesten kommer att ligga precis nere vid havet och ska vara en mötesplats för matälskare fylld av smakupplevelser, matinspiration och underhållning till den goda maten. En matfestival för både producent & konsument som genomsyras av kvalitét, genuinitet och kärlek till maten och miljön.

Här ska besökaren kunna smaka, njuta, uppleva och köpa med sig hem en bit av den fantastiska småskaliga matkulturen vi har i Blekinge. Vi ska även erbjuda läckerheter från regionen, våra Baltiska grannländer och internationella matkulturer samt erbjuda festivalbesökarna streetfood av klass med lokala råvaror.

Mer informatio om Smakfesten finns via länken till höger på sidan.

  • Författare: johan.bagewitz@karlshamn.se
  • Etiketter:
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?