Foto: Lisa Bergqvist

Volvos tjejdag i Göteborg

2017-05-12 |
Fredagen den 5 maj begav sig ett gäng tjejer till Göteborg för att njuta en Tjejdag på Volvo. Tjejerna går på eller har gått på Fordons- och transportprogrammet på Vägga - inriktning Transport och är inbjudna av Volvo.

En dag i Göteborg 

Emma Johansson, Lisa Bergqvist, Moa Nilsson, Ida Ahlqvist, Amanda Olsson Rhodin, Evelina Jansson, Lina Henningsson, Emma Belsing och Elin Erlandsson är redo och taggade inför fredagen - Tjejdagen på Volvo.

 

Det är väldigt kul att få köra de allra nyaste Volvo lastbilarna. Det är så mycket kraft i dom, ny utrustning och allt blir bara bättre.

  

Säkerheten viktig

Vi fick också lyssna på olika ställen. Det handlar mycket om säkerhet, exempelvis den krockade lastbilen. Den visar hur säkert Volvo bygger sina lastbilar för chaufförens bästa. Det är ju hemskt att det inträffar så stora krockar men man sitter också väldigt säkert i Volvos lastbilar, som man kunde se.

 

Kör hårt!

Till de unga tjejer som är intresserade av att gå Transportutbildningen säger vi bara, kör hårt! Det är en väldigt utvecklande och lärorik bransch. Man utvecklas hela tiden och det är väldigt givande. Vi trivs jättebra på utbildningen.

Lina som tidigare gått samma utbildning jobbar idag på Foodtankers och trivs väldigt bra där. 

 

Härligt med Tjejdag!

Vi blir väldigt glada när Volvo anordnar en dag för bara oss tjejer, för vi kan lika mycket som killarna.

Det är bara att ta för sig. 

 

Vi har haft en jättebra dag i Göteborg. Alla är nöjda och glada över dagen. 

Läs mer!

Lisa Bergqvist har fotograferat och skrivit  om deras spännande dag!

  • Författare: harriett.svensson@utb.karlshamn.se
  • Etiketter:
Webbredaktörsinloggning

| Glömt lösenord?